Digidexo.com

Hvordan å miste tommer og pounds raskt

Hvordan å miste tommer og pounds raskt


Endre opp din diett og fitness rutine å miste inches og pounds raskt. Ikke gjør noen ekstreme metoder som alvorlig slanking eller trening. Du kan miste inches og pounds raskt, men de vil komme tilbake like fort. Spise et sunt kosthold som inneholder hele, ubehandlet mat og gjør vanlige aerobic og styrketrening vil forandre utseendet på kroppen din.

Hvordan å miste tommer og pounds raskt

En spise fem på seks små måltider i løpet av dagen. Ifølge Susan Kleiner, Ph.D., RD, som er en sportsbil ernæringsfysiolog, spise hver andre til tredje time vil holde energien høy og hindre fall i blodsukkernivået. Inkludere protein, komplekse karbohydrater og litt fett til hvert lille måltid.

Følg en diett som er lav på karbohydrater og mye protein. Spis grønnsaker, frukt, fisk, egg og tofu. Også legge små mengder sunt fett som avokado og olivenolje. Dette vil gi næring til håret og huden og også holde deg full. Unngå all bearbeidet mat. All mat som kommer i en boks bør vurderes behandlet.

Reduser kaloriforbruk. Bruke et verktøy som sparkpeople.com å spore mat og drikke som du forbruker i løpet av dagen. Dette verktøyet vil råde deg hvor mange kalorier du trenger å spise eller forbrenner hver dag å miste inches og pounds raskt.

Utfør en full kroppsvekt trening to dager per uke. Øvelser for å inkludere er push-ups, knebøy og armhevinger. Utfør øvelsene med din egen kroppsvekt, manualer eller vekter. Dette vil omforme kroppen din og øke inches tapt.

Practice aerobic trening for 60 til 90 minutter, fem ganger per uke. Dette er ideelt for raskt vekttap. Noen eksempler på aerobic trening for å prøve er trinn aerobic, løping og hopping tau.

Hint

  • Måle og veie deg før du begynner trening og kosthold program.
  • Konsultere legen din før du starter en diett eller treningsprogram.