Digidexo.com

HGH bivirkninger på Skull

HGH bivirkninger på Skull


Humant veksthormon (HGH), også kjent som Somatrophin, er en naturlig forekommende hormon i legemet som fremmer vekst og reproduksjon / regenerering av cellene. Den kliniske HGH bruk for pasienter med mangler har vist seg å være ganske fordelaktig i de fleste tilfeller. Injeksjon av HGH i en sunn kropp har vist noen utfordrende bivirkninger, på skallen spesielt. HGH kan tas som et supplement eller ved injeksjon. HGH injeksjoner bør kun injiseres av lege (endokrinolog), for han vet når hormonet som forårsaker bivirkninger. Leger anbefaler at alle friske mennesker som ønsker å ta HGH ta kosttilskudd og unngå injeksjoner.

Pseudotumor cerebri

Pseudotumor cerebri er også kjent som idiopatisk intrakraniell hypertensjon (IIH). Den primære problemet er kranietrykk (følelse av trykk i hodeskallen) som er kronisk forhøyet, og det viktigste nevrologiske effekten er kjent som papilledema, som er ganske enkelt hevelse av papillen. Papilledema kan føre til optisk atrofi og med blindhet.

Akromegali

Acromegaly er en hormonell tilstand forårsaket av overdreven produksjon av veksthormon. Denne lidelsen er sett det meste hos middelaldrende voksne og barn denne lidelsen er kjent som gigantism. Symptomer er kjent å forekomme snikende, og dermed tar år til tiår å bli tydelig. Veksten av ekstremiteter er også et annet symptom på akromegali.

Andre bivirkninger

Bortsett fra de effekter som høye nivåer av veksthormon har på skallen, det er andre bivirkninger, for eksempel myalgi (muskelsmerter), artralgi (leddsmerter), carpal tunnel syndrom, og perifert ødem (hevelse av vev i underekstremitetene) .