Digidexo.com

Hvordan trene med høyt blodtrykk

Kombinere trening med en forhåndsdefinert tilstand er alltid en vanskelig affære. Mens regelmessig mosjon kan sikkert redusere de samlede blodtrykk, har trening effekten av midlertidig øke blodtrykket under trening, noe som kan være problematisk hvis du allerede er plaget med tilstanden. Men med flid og oppmerksomhet på detaljer kan du sakte jobbe deg rundt problemet av hypertensjon, trene din vei til bedre helse.

Hvordan trene med høyt blodtrykk

Trene Rundt Hypertensjon

•  Start sakte. Hvis du er for tiden på den til trening, bør du ikke forvente å trene med noen rimelig grad av intensitet i flere måneder. Dine første ukene med trening bør bestå av noe mer enn "føler" treningsøktene, som er lette og enkle treningsøkter utviklet for å gjeninnføre kroppen din til kravene fra trening. Gode ​​eksempler på disse typer økter ville innebære 30 minutter med rask gange utendørs eller svært lett vektløfting utført for å ikke på langt nær muskulær svikt. Ideelt sett bør du avslutte en av disse "ultra-light" treningsøkter følelsen som om du enkelt kunne fullføre hele treningen igjen i det øyeblikket. Hvis du føler deg som om du ville være i stand til å gjenta en hypotetisk dobbel-trening, bør du redusere intensiteten under neste treningsøkt.

Forbedre både varigheten og intensiteten på treningsøktene i løpet av de kommende ukene og månedene, men ha dette i bakhodet: Som du allerede er plaget med høyt blodtrykk, bør du stadig unnlate noe høy intensitet trening som tung vektløfting, sprinting, rask jogging og lignende. Ifølge American Council on Exercise, bør du sikte på å holde pulsen mens du trener mellom 40 og 75 prosent av din maksimale. Hvis du merker at pulsen kanter over dette nivået, redusere intensiteten til den faller tilbake innenfor driftsområdet. Arbeid deg oppover til å utføre minst 30 minutter med trening fem dager i uken, holde dette i bakhodet.

Hvis du utfører vektløfting, bør du også ta sikte på å perfeksjonere pusteteknikk for å unngå utilsiktet skyter pulsen ved å holde pusten. Ekspertene ved Mayo Clinic sier at vektløfting kan være gunstig for å behandle høyt blodtrykk, men bare hvis du fortsetter å puste på forsiden av tankene dine. Riktig pusteteknikk innebærer å puste i løpet av den eksentriske (senking) delen av heisen og puster ut under den konsentriske (løfting) delen av aktiviteten.