Digidexo.com

Hvordan får jeg en slankere nedre mage?

Hvordan får jeg en slankere nedre mage?


Utvikling av en tynn, flat mage tar tid og tålmodighet. Den nedre abs spesielt kan være en av de mest gjenstridige og mosjon-resistente områder for å slanke seg. Faktisk har dette vist seg å være et av de områdene som folk flest bli frustrert med, og tyr til fettsuging. Snarere enn å gå til drastiske tiltak som kirurgi for å rette på problemet, er alt du trenger å gjøre gjøre en livsstilsendring. En forpliktelse til riktig slanking, aerobic trening og vekt trening er alt som skal til for å temme en slapp midsection.

Hvordan får jeg en slankere nedre mage?

Endre din diett. Ernæring spiller en nøkkelrolle i hvordan du miste magen fett. For best resultat, kreves et lavere kaloriinntak enn normalt. Begynn å innlemme proteiner og sunt fett i kostholdet ditt. En rikelig tilførsel av protein vil hjelpe kroppen med å reparere skader på muskler og opprettholde muskelmassen. Sertifisert fitness trener Jeremy likness oppfordrer eliminere bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Reaksjoner på visse kjemikalier og konserveringsmidler i disse matvarene kan skape oppblåsthet og nekte kroppen sunne næringsstoffer. Han foreslår å fokusere på hel, naturlig mat som grønnsaker, proteiner og frukt som inneholder mye fiber. "Dette vil automatisk skifte kalorier ned fordi hele matvarer er næringsstoff tett ... inneholder en høy tilførsel av næringsstoffer med en lavere mengde kalorier enn bearbeidet mat."

•  Tren regelmessig. Fokus på hjerte-øvelser som løping, sykling eller svømming for å hjelpe deg å miste kroppsfett. Samtidig kan du gjøre styrketrening for å bidra til å bygge muskler som vil hjelpe brenne overflødige kalorier og øke stoffskiftet. En vanlig misforståelse om vekttrening er at det er ikke så effektiv som kardiovaskulær trening når det kommer til å kaste pounds. Imidlertid vil trene med vekter øke lean body mass, som øker din metabolic rate. Jo høyere metabolisme, jo mer fett vil du forbrenne.

Ikke la treningen plan stagnere. Du bør alltid være i endring den opp slik du jobber forskjellige deler av kroppen din. Dette holder musklene kontinuerlig gjenoppbygge seg slik at stoffskiftet vil være brennende høy og smelter bort kroppens fettreserver. Legg til flere sett eller redusere tiden mellom settene. Dette vil stimulere musklene annerledes og holde deg følelsen brenne.

Ikke kast bort tiden din på sit-ups eller crunches. Disse vil øke mage muskler, men de vil ikke spesifikt hjelpe deg bli kvitt lavere magefett. I motsetning til det mange tror, ​​er det umulig å få øye redusere fett fra ett bestemt område. Trening av mage hver dag med hundrevis av repetisjoner vil sikkert stramme og tone musklene, men det vil ikke fjerne fettet skjule dem. Siden du ikke kan styre hvor fettet brenner i kroppen, må du senke hele kroppen totale fettprosent for å slanke seg nedre mageregionen. Kardiovaskulær trening er den beste måten å oppnå dette.