Digidexo.com

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?


To av de vanligste fitness mål er å få muskel størrelse og for å forbrenne fett - og folk ofte håper å gjøre begge deler samtidig. Selvfølgelig er lettere å sette enn å oppnå, og det er derfor så mange mennesker er igjen på jakt etter nye ideer og innfallsvinkler disse to målene. Men, vil du finne at ved å mestre et enkelt sett med treningsprinsipper og bygge en sunn ernæringsprogram, kan du gjøre god fremgang mot å nå disse målene.

Heavy Weight Circuit Training

En god trening for å få muskel størrelse og brenne fett samtidig er tung vekt sirkeltrening. En spesielt god strategi er "High Intensity Training", eller HIT.

Den første kjernen prinsippet om HIT er å jobbe hele kroppen i en enkel, rask økt to eller tre ganger per uke. Arbeide alle dine store muskelgrupper samtidig vil maksimere muskelstimulering og slipp en høy mengde av testosteron og andre gunstige hormoner inn i systemet ditt.

Den andre hovedprinsippet HIT er å minimere eller helt eliminere resten under trening, mens du bruker tunge vekter for en mid-level mengden repetisjoner. Dette ligner på en vanlig krets trening rutine og gir alle de samme kardiovaskulære og fettforbrennende fordeler. Men ved å bruke tyngre vekter, er du stimulere mer muskelvekst.

Den siste hovedprinsippet HIT er å fokusere på sammensatte øvelser, som er øvelser som bruker mer enn ett sett av leddene i kroppen din. Benkpress, der skuldrene og albuene blir brukt, er et klassisk eksempel på en sammensatt øvelse. Flytte fra en øvelse til neste, fullfører bare én eller to sett per øvelse, og ikke hvile mellom settene.

High Protein, Low Calorie Diet

Den andre komponenten du trenger for å raskt få muskel størrelse og brenne fett er en effektiv ernæringsstrategi. For å bygge muskler raskt, må du maksimere proteininntaket ditt, mens du brenner fett krever at du reduserer din totale kalori belastning. For å være i stand til å trekke av begge disse motstridende idealer, må du skaffe protein fra magre kilder og inkludere protein i alle måltider.

Eliminer bearbeidet junk mat fra kostholdet ditt, og sørge for at alt du spiser har en hensikt. Dele dine måltider i mindre porsjoner som du liker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde deg i tråd med målene dine ved å hindre deg fra snacking unødig eller overspising, og det vil også hjelpe stoffskiftet kjøre så effektivt som mulig.