Digidexo.com

Boost & Koloskopi Prep

Boost & Koloskopi Prep


Vanligvis leger anbefaler at du har din første koloskopi i en alder av 50. Hvis du er på et høyere risiko på grunn av en familiehistorie med tykktarmskreft eller andre sykdommer, kan du bli bedt om å få en gjennomført raskere enn det. I begge tilfelle, selv om en koloskopi har blitt vanlig, mange mennesker er fortsatt ikke godt informert om hva du kan og ikke kan innta før å ha prosedyren.

Koloskopi

En kolonoskopi er undersøkelsen av kolon, gjort ved å sette inn et kamera koplet til enden av et rør inn mot anus. Ved å gjøre det en lege ser etter avvik som kan trenge å bli fjernet eller kanskje trenger en biopsi utføres på dem. Etter hvert som du blir eldre du er naturlig på et høyere risiko for tykktarms komplikasjoner, og denne prosedyren er avgjørende for å bekrefte kolon helse.

Boost

Boost er en ernæringsdrikk som kan finnes på mange lokale dagligvarebutikker. Det er høy i vitaminer og andre næringsstoffer, og blir ofte tatt for å supplere noens diett når de har en mangel i en nærings-området, eller som en måltidserstatning som del av et program eller som et hjelpemiddel.

Forberedelse

Koloskopi forberedelse innebærer spesifikke instruksjoner om hva som er passende og upassende å konsumere i tiden før å ha en koloskopi utføres. Mange spørsmål oppstår ofte om dagen før prosedyren, så langt som hva væsker du har lov til å drikke. Selv om du ikke har lov til å spise fast føde før koloskopi, selv om du rådes til å bare feste med klare væsker, er du fortsatt i stand til å få din dag er verdt av ernæring.

Integrasjon

Når stikker til en flytende diett på dagen før koloskopi, er Boost et anbefalt alternativ som et måltid erstatning som fortsatt kan gi deg nødvendig næring for den dagen. En 8 oz. kan, kan integreres i din flytende diett i løpet av morgenen dagen før.

Viktig

Sikre kan også brukes i stedet for forsterking som et kosttilskudd. I begge tilfeller er det viktig at verken inneholder en hvilken som helst fiber, slik det er noe som kunne interferere med testing av den neste dagen. Alltid være sikker på å rådføre seg med legen din hvis du har noen konkrete spørsmål om hva du kan og ikke kan konsumere før koloskopi.