Digidexo.com

Eplesyre & Liver Cleanse

Eplesyre & Liver Cleanse


Eplesyre er den aktive ingrediensen som gir matvarer som grønne epler og syrlig kirsebær deres forfriskende "bite". En av de viktigste av fruktsyrer, øker det immunitet og bidrar til å hindre oppbygging av tungmetaller i vev. Mange lever rensing programmer innlemme mat eller kosttilskudd som inneholder dette gunstig syre.

Eplesyre prosessen

Finnes hovedsakelig i umodne frukter, eplesyre er terte-sur-effekten avtar når frukten modner. Under fermenteringen, bakterier konvertere eplesyre til melkesyre. En integrert del av sitronsyresyklusen, er eplesyre avgjørende for kroppens energiproduksjon. Det er et krystallinsk, farveløst stoff som også produseres naturlig i legemet.

Sunt leveren

En sunn leveren forbedrer kroppens generelle helse og vitalitet. En sunn, næret leveren forbedrer fordøyelsen, fremmer mental klarhet og regulerer hormonelle nivåer. En frisk lever øker også energi, reduseres følsomheten for allergener og renser toksiner fra blodet og vevet.

Congested leveren

En overbelastet lever er et resultat av livsstilsfaktorer, inkludert en dårlig diett av matvarer som raffinerte karbohydrater, hydrogenert fett, konserveringsmidler og matvarer med hormoner. Et svekket leveren kan føre til tretthet, vektøkning og væskeansamlinger. Videre, "stones" kan dannes i leveren og galleblæren.

Fordeler

Mange hjem leveren rensing rettsmidler innlemme fersk økologisk eplejuice og sitronsaft som er høy i eplesyre. Betraktet som et "metall-chelator" eplesyre bindinger med metalliske og toksiner såsom bly og aluminium i leveren. Eplesyre reduserer heavy metal bygge opp under en rens når det brukes med andre sentrale spyle ingredienser som Epsom salter og olivenolje.

Resultater

En leveren rens er en formulert prosess for rensing, avgifte og healing leveren. Mindre giftstoffer tillate viktige mineraler for å gå inn i blodstrømmen enkelt. Fasting og rensing, sammen med leveren naturlige evne til å reprodusere celler om hver sjette uke, kan heve leverfunksjonen til optimal kapasitet og øke den generelle kroppen ytelse.

Betraktninger

Før du forsøker en lever rens, bør du kontakte lege. Bivirkninger er kvalme og oppkast, diaré og magekramper. Leveren flush kan være utrygt for personer som har gallestein. En gallestein kan sette seg fast i den smale åpningen av galleblæren under flush og resultat i nødsgalleblæreoperasjon.