Digidexo.com

Redundant Colon Treatment

Tykktarmen har fire seksjoner: stigende tykktarmen, synkende kolon, sigmoid tykktarm og tverrgående tykktarmen. De former og størrelser kan variere mellom familier. I tillegg består den human colon av flere vendinger som ikke nødvendigvis er en redundant kolon.

Beskrivelse

En overflødig kolon er beskrevet som repetitive overlappende løkker av tykktarmen, synkende kolon, ifølge Colon-cancer-Fordøyelse Helse-Zone.

Funksjon

Med ingen spesifikke formål, den fungerer på samme måte som resten av kolon; utvinne vann og næringsstoffer fra mat og vann produkter og flytter avfall til neste delen av tykktarmen, til slutt gjennom endetarmen.

Årsaker

Diett mangler, forstoppelse, stress, giftighet i tykktarmen og tilstedeværelsen av patogene organismer som kan bidra til en redundant kolon.

Behandling

Det er normalt finnes i løpet av et kolon X-ray utført for en annen grunn, og trenger ingen behandling. Med riktig pleie, bør en redundant kolon ikke forårsake noen alvorlig bekymring; Det er rett og slett en naturlig tilfelle av tykktarmen blir større enn gjennomsnittet.

Fiber

En mangel på fiber i en diett kan bidra til årsaken til mange forstyrrelser og sykdommer, inkludert en redundant kolon. En tilstrekkelig mengde fiber i kosten hjelper fordøyelsessystemet holde seg frisk.