Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av Gohyah Tea?

Hva er de helsemessige fordelene av Gohyah Tea?


Gohyah te er navnet merkevare av en japansk te laget av bitter melon, også kjent som bitter gourd. Som en grønnsak, er bitter gourd spist i store deler av Asia, og te laget av vegetabilsk er en vanlig drink rundt om i verden. Gohyah te har en naturlig snerpende smak og inneholder antioksidanter.

Antioxidant Rich

Bitter gourd er naturlig høy i vitamin C, og dermed denne vannløselig vitamin er til stede i Gohyah te. Vitamin C er en naturlig antioksidant, så det beskytter kroppen mot skader forårsaket av frie radikaler og giftstoffer som sigarettrøyk. Som antioksidant, kan det bidra til å forsinke aldring, så vel som å redusere risikoen for hjertesykdom, artritt og kreft.

Hvordan gjøre det

Gohyah te er laget av tynne skiver av bitter melon gourd, inkludert huden, som har blitt tørket. Å gjøre det te, bruker 1 ts. av "bladene" eller en tepose for hver 8 gram av kokende vann. La bladene bratt i 5 til 10 minutter før fjerning av bladene eller posen. Du kan drikke te som den er eller tilsett melk og litt søtningsmiddel å temme den bitre smaken.