Digidexo.com

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Publix supermarkeder (hvis du har en i ditt område) i 700 + steder har signert på å hjelpe syke individer ved å tilby gratis oral antibiotika med en legens resept på 8 typer antibiotika medisiner. Les videre for å finne ut mer!

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

•  Uavhengig av din helsevesenet plan eller helseforsikring eller mangel på medisinsk dekning; Publix supermarked apotek har lansert en plan for å gi gratis reseptbelagte medisiner til syke individer i mer enn 700 steder over hele landet.

Du må ha resept fra lege for å kvalifisere og antibiotika foreskrevet must for for en av de åtte notert på Publix gratis liste over antibiotika. Listen inkluderer:

Amoxicillin
Cephalexin
Sulfametoksazol / trimetoprim (SMZ-TMP)
Ciprofloxacin (unntatt Ciprofloxacin XR)
Penicillin VK
Ampicillin
Erythromycin Stearate og ethylsuccinate
Doxycycline hyclate (kapsler)
Snakk med legen din om forskrivning et antibiotikum som er inkludert på denne listen, slik at du kan få medisiner for gratis. Mengden må være for en 14 dagers tilførsel eller mindre.

Ta din resept til en Publix med et apotek og sende inn informasjon; planen er bra for alle; selv om du aldri har fylt en resept på en Publix apotek før denne. De fleste apotek ventetiden er innen en time; slik at du kan hente noen dagligvarer mens medisinen blir fylt. Ta all antibiotika medisiner for hele doseringsanvisningen som foreskrevet av legen din og gi akt på advarsler eller symptomer på din flaske eller interaksjonslitteratur som følger med din resept.

Hint

  • Snakk med legen din om hva medisiner vil behandle sykdommen din for å se om man kan være tilgjengelig på Publix gratis medikamentliste.
  • Ta alle antibiotika inntil resepten er helt ferdig; selv om du føler deg bedre; med mindre annet er spesifisert av legen din.