Digidexo.com

Natural Cancer Therapy

Naturlig cancerterapi er nå allment tilgjengelig og ofte integrert i den konvensjonelle behandling av pasienter med kreft. I tillegg til konvensjonell behandling, som inkluderer medisiner og kirurgi, pasienter blir gjort oppmerksom på komplementære og alternative behandlinger. Disse naturlige kreft behandlinger inkluderer akupunktur, guidet billedspråk, mind-kroppsterapier, og åndelighet. Alle behandlinger har vist gode resultater.

Fordelene ved Natural Cancer Therapy

Naturlig kreftbehandling har eksistert i hundrevis, kanskje tusenvis av år. Pasienter har funnet naturlige kreft terapi for å behandle hele personen, ikke bare sykdommen, og tilbyr en større innsikt i årsaker og løsninger. Mange av de naturlige behandlinger har vist seg å ha en umiddelbar effekt i å lindre smerter, og redusere bivirkningene fra konvensjonelle behandlinger som kjemoterapi.

Akupunktur

Ifølge Mayo Clinic, har studier vist akupunktur for å redusere smerte hos mennesker med kreft. En studie viste at personer som behandles med akupunktur var i stand til å redusere sin smerte medisiner eller fjerne den helt. En annen studie viste at akupunktur var ekstremt effektive i å lindre kvalme og oppkast som er assosiert med kjemoterapi.

Mind-body Terapi

Mind-kroppsterapier er ikke invasiv gjør dem tryggere enn andre typer behandling. Akupunktur er inkludert i denne kategorien. Også inkludert er aromaterapi, bruk av duftende oljer, antas å positivt påvirke stemningen. Andre typer mind-kroppsterapier er healing touch-terapi (antas å overføre kreftene som forbedrer energiflyten), massasjeterapi, hypnose, refleksologi, og kunst og musikkterapi.

Guided Imagery

Guidet bilder er tankeprosessen som påkaller bruk av våre sanser. Noen ganger referert til som visualisering, har kulturer gjennom tidene brukt det som en helbredende verktøy. Nyere tids forskning har vist at mentale bilder kan produsere biokjemiske, fysiologiske og immunologiske forandringer i kroppen som påvirker helsen. Guidet billedspråk gir fordeler og har nesten ingen risiko.

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM)

Tradisjonell kinesisk medisin, er et medisinsk system lange røtter i gammel kinesisk filosofi taoisme. I tillegg til akupunktur, som har vært brukt med hell med konvensjonelle behandlinger, har TCM urter benyttet til å krympe tumorer, redusere bivirkninger, og betraktelig bedre respons på konvensjonelle behandlinger. Andre typer kreft terapi omfatter akupressur, moxibustion (også kjent som kopping), massasje og manipulasjon, og Qigong.

Åndelighet

Åndelighet kan ta form av meditasjon, religiøse skikker og tro på en høyere makt. For noen kan det bli funnet i musikk, kunst, natur eller en sekulær samfunn. Mange tror på bønnens kraft. The Mayo Clinic har bare recentlystarted undersøke effekten av bønn i helseinnstillinger, men har noen studier antydet at det har vært en endring i utviklingen av sykdommen når bønnen er brukt.