Digidexo.com

Tegn og symptomer på eggstokkreft etter overgangsalderen

Eggstokkreft forekommer oftest hos kvinner over 50; derimot, kan det påvirke den yngre generasjonen også. Kvinner er mest utsatt for å få kreft i eggstokkene er de som allerede har opplevd overgangsalder. Mens de tegn og symptomer på eggstokkreft etter overgangsalderen er så begrenset som de som finnes i yngre kvinner, noen finnes. Men disse symptomene, som for eksempel oppblåsthet og magesmerter, bli lett kan tilskrives andre forhold i tillegg, noe som gjør eggstokkreft diagnose en vanskelig oppgave.

Tegn på Ovarian Cancer

Siden en "sign" av enhver medisinsk tilstand må være observerbar av andre i noen måte å garantere at etiketten har eggstokkreft begrenset "skilt", derav hvorfor det er kjent som "silent killer." Kan noen ganger bli oppdaget under en bekken eksamen utført av en lege - ett tegn - en utvidelse av en (eller begge) av eggstokkene. Dette er imidlertid en sjelden foreteelse, fordi utvidelsen må være ganske stor for å bli følt under en undersøkelse.

Betydelig

Forstørrelser la merke til under eksamen kan være på grunn av en cyste i stedet for eggstokkreft. En transvaginal ultralyd testen kan bare bekrefte at massen er til stede, ikke om det var på grunn av en cyste eller eggstokkreft.

The Sign of Awareness

Trolig den viktigste tegn på eggstokkreft er en kvinner gjenkjenne seg selv: erkjennelsen av at noe ikke er riktig. Dette gjelder spesielt med denne sykdommen, gitt sin "silent killer" etiketten.

Når kvinner begynner å oppleve visse symptomer (dvs., oppblåsthet, magesmerter, vedvarende gass eller dårlig fordøyelse, forstoppelse, eller smerter under samleie) for at de ikke har opplevd før - og disse symptomene er ikke lettet over tid eller etter behandling - de kan begynner å lure på om noe annet er galt og bør søke lege.

Viktig

Deres bekymring, sammen med detaljer om hvordan de har gjort innsats for å løse problemet, men uten vellykket resultat, kan være en betydelig tegn til legen ved neste fysisk eksamen som eggstokkreft kan være årsaken, spesielt hvis de er postmenopausal .

Symptomer

Symptomene opplevd med eggstokkreft kan speile de opplevde med så mange andre plager, blant annet mindre. Men det er én viktig forskjell: eggstokkreft symptomer ikke kommer og går; de vanligvis forbli konstant over en betydelig tidsperiode, selv når de ble behandlet. Dette er derfor hjelper det medisinske miljøet i deres anstrengelser for å bekrefte eller utelukke kreft i eggstokkene.

Symptomer på eggstokkreft kan inkludere blæren vane endringer (spesielt hyppigere vannlating eller forstoppelse); fortsatt mangel på energi eller tap av appetitt; smerter i bekken-området, spesielt under samleie; en ekspanderende midtlinjen, i motsetning til det normale; oppblåsthet eller fylde i mageområdet; og kontinuerlig fordøyelsesbesvær, kvalme eller gass.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, en kvinne som har søkt legehjelp og blitt diagnostisert med noe annet enn eggstokkreft, men hvis behandlingen har ikke å være effektiv bør heller søke en annen avtale med henne helsepersonell eller få en ny mening andre steder.