Digidexo.com

Øyedråper Cure Katarakt

Aldringsprosessen er en betydelig faktor i dannelsen av katarakter. Andre årsaker er diabetes, traumer og medfødt grå stær. De årlige kostnadene for behandling av grå stær i USA er $ 3,5 milliarder kroner. Den standard behandling for grå stær er kirurgisk fjerning av det opake linse som tilslører visjon og implantering av en kunstig linse. I dag er det en ny tilnærming til behandling av grå stær ved hjelp av øyedråper for å oppløse grå stær.

Definisjon

Ifølge National Eye Institute: "En grå stær er en uklarhet i linsen i øyet som påvirker synet." Symptomer på en katarakt er tåkesyn og ekstrem følsomhet for lys. Katarakt kan være små og ikke forstyrre visjon og kunne være alene, men som det vokser og blokkerer visjon, er det vanligvis fjernes ved operasjon.

Model Treatment

Den tradisjonelle behandlingen er kirurgisk fjerning av clouding linse og utskifting av linsen med en kunstig linse kalles en intraokulært Lens (IOL) som er satt på plass. En IOL fungerer effektivt og trenger ingen behandling eller vedlikehold.

Øyedråper Cure Katarakt

Ifølge SmartPublication.com: "Forskere ved Helmholtz Eye Institute i Moskva, Russland, har vist at en ny form for Carnosine-n-acetylcarnosine, NAC-som nå er tilgjengelig i form av en øyedråper, sakte kan reversere eksisterende grå stær og hindre nye fra forming.

Rapporter Studies

SmartPublication.com sier at en langtidsstudie av russiske forskere fant at over en 6 til 24 måneder med 49 frivillige de observerte endringer i linsen klarhet. Alle de frivillige var over 65 år gammel med varierende grad av senil katarakt. Pasientene mottok 1 prosent løsning av NAC øyedråper eller en placebo med to dråper to ganger daglig i hvert øye, etterfulgt av en evaluering etter to måneder, og en annen etter seks måneder.

Slik fungerer det

Glykerte er kryssbinding av proteiner og sukker (glukose) for å danne en ikke-fungerende struktur i kroppen. En katarakt er dannet av gylcation, som cloudies linsen og hemmer synet. Studier har vist effektiviteten av Carnosine å kjempe mot disse protein modifisering. Når NAC øyedråper administreres, er det antatt at Carnosine kan sakte hindre proteiner kryssbinding og bli en katarakt, og kan også bryte eksisterende kryssbindinger.

Study Update

Ifølge SmartPublication.com, oppdateringer fra studiene rapporterer oppgir at 88,9 prosent av pasientene som ble behandlet med NAC hadde en forbedring i gjenskinn følsomhet varierer i individer fra 27 prosent forbedring opp til 100 prosent forbedring. Mens pasientene i placebogruppen viste liten endring i øyet kvalitet etter seks måneder og en gradvis forverring på 12 og 24-måneders perioder.