Digidexo.com

Hva er vekten overvåkere kjernen programmet?

Weight Watchers ble grunnlagt tidlig på 1960-tallet av Jean Nidetch. Det hele begynte da hun dannet en gruppe av venner til å møte på henne hjem en gang i uken for å diskutere de beste metodene for vekttap. At gruppen har siden utvidet til et verdensomspennende selskap som tilbyr vekttap tjenester til mer enn en million mennesker. "Core" plan (nå kalt "Momentum Program") ble rullet ut for å gi økt fleksibilitet og valgmuligheter.

Konseptet

Grunnlagt på premisset om at slanking er bare en brikke i større puslespill for vellykket langsiktig vekttap, hjelper Weight Watchers medlemmer til å utforske måter å vedta en sunn livsstil (bedre fysisk helse, sammen med mentale og emosjonelle heia). Råd, oppmuntring og sporing suksess er en del av formelen som har stått testen av tid og hjulpet mange overvektige mennesker til å lære mer om riktig ernæring og mosjon.

Planen

Weight Watchers tilbyr valg for de som ønsker å gå ned i vekt. En plan, den "Points Plan," tildeler Kosten et bestemt antall "poeng" per dag. Alle matvarer er påført tilsvarende "poeng" verdi. Den andre plan, Momentum programmet (tidligere referert til som "Core" plan) betegner en spesifikk gruppe av næringsrike matvarer som kan spises uten å holde styr på punktene. Noe ikke er på den godkjente listen vil skjemme et bestemt beløp av "poeng" som du har på reserve.

"Core" Mål

Målet med "Core" plan er å oppmuntre medlemmene til å spise sunt, sunn, næringsrik mat som vil tilfredsstille sult og oppmuntre smarte matvalg. I tillegg er dette det perfekte tidspunktet å lære å spise riktig deler. Det er tre regler som må følges. Først spise så mye av de sentrale matvarer som er nødvendig for å føle seg tilfreds. For det andre, hvis du vil ha noe som ikke er på kjernen mat liste, må du bruke din ukentlige innrømmelse av poeng. Tredje, strever for å spise rikelig med grønnsaker og frukt; velge hele korn over bearbeidede karbohydrater; inkludere sunne oljer hver dag (som olivenolje, linfrøolje eller solsikkeolje); begrense sukker og alkohol og drikk rikelig med vann.

Hva er lov?

Kjerne matvarer er fra alle matvaregrupper, og inkluderer grønnsaker (ferske, frosne eller hermetiske), frukt (fersk, frossen eller hermetisert), buljong-baserte supper (ingen kremet de), hel-hvete pasta, brun ris, poteter, korn, high-fiber korn, magert kjøtt, fjærfe, fisk, egg, fettfri melk og melkeprodukter, sunne oljer, kaffe, sukkerfrie drikkevarer og krydder (som soyasaus, salsa, sennep, eddik og varm saus). Ideen er å spise når du er sulten og stoppe når du er fornøyd.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan gå på møter i byen din eller registrere deg for elektronisk tilgang. Momentum Program ("Core" Plan) er laget for å få deg å gjøre sunne valg, begynne å bevege seg og trene og leve et sunnere liv. Weight Watchers har eksistert i mer enn 40 år med en vellykket track record. Hvis du tror at dette høres ut som noe som ville fungere for deg, kan du gå til Weight Watchers nettsiden for å lære mer.