Digidexo.com

Hva kan Urologer Do for lav sædkvalitet?

Lav sædkvalitet er en årsak til mannlig infertilitet. Behandling for lav sædkvalitet kan øke sjansene for befruktning, og urologer er dyktige til å avgjøre den riktige formen for behandling.

Funksjoner

Urologer vil gjennomføre en rekke tester på en pasient for å finne årsaken til lav sædkvalitet, og riktig behandling. Leger også teste kvinner for å øke kvinnens fruktbarhet, som hjelper når den mannlige partner lider av lav sædkvalitet.

Varicektomi

En hoven blodåre i pungen er ofte årsaken til lav sædkvalitet. Kirurgisk reparasjon av venen kan føre til et høyere antall spermier.

Hormon erstatning

Dersom hypofysen ligger i hjernen din ikke produserer de riktige nivåer av hormoner, så riktig mengde sperm kanskje ikke blir produsert. Urolog vil vanligvis foreskrive hormonbehandling, som består av injeksjoner av gonadotropin. Dette er ikke en umiddelbar behandling, som det kan ta opp til et år for injeksjoner for å oppnå normale nivåer.

Infeksjon

I noen tilfeller, sædceller i forårsaket av en infeksjon i reproduksjonskanalen. Dette vil resultere i urologen forskrivning antibiotika for å fjerne infeksjonen opp.

Betraktninger

Behandling for lav sædkvalitet er effektiv, men kan være en lang prosess. Noen ganger sti og feiling må skje før riktig behandling alternativet er funnet.