Digidexo.com

Slanking tips for nye moms

Slanking tips for nye moms


Det er naturlig å legge på seg når du er gravid. Å ta vekten av etter at barnet er født er litt vanskeligere. Men det er ikke umulig. Hvis du tar en fornuftig tilnærming mot å skape et sunt vekttap diett, kan du miste graviditet vekt og holde den av.

Når skal man begynne Slanking

Hvis du ammer barnet ditt, det er en grense for hvor mye du kan kosthold og fortsatt sykepleier vellykket. Du kan føle distressed om den ekstra vekten du har oppnådd i løpet av svangerskapet, men det er ingen hast med å ta av pounds. Du har råd til å vente til barnet er avvent å starte slanking. Hvis du bestemmer deg for å kutte ned mens du ammer, må du passe på å spise sunn mat og drikk rikelig med vann.

Selv om du er flaskemating, bør du ikke kutte kalorier altfor alvorlig. Å ta vare på en baby er hardt arbeid, og du trenger all den energien du kan få. Så ikke kutte sunne matvarer fra kostholdet ditt. I stedet, redusere eller eliminere forbruket av søtsaker som brus, godteri, kjeks og kake og fett som smør og saus. Begrens høyt kalori næringsrik mat som ost og peanøttsmør til om en unse per måltid eller mellommåltid. Også kuttet ut hvit stivelse som hvitt brød, ris og pasta. Erstatte disse matvarene med sunnere seg som frukt, vegetabilske oljer og hele korn brød, ris og pasta.

Planlegging måltider og snacks

Å være oppe halve natten for å mate og berolige barnet ditt til å sove igjen vil nødvendigvis ta en toll på deg. Sørg for at du får riktig ernæring i løpet av dagen, men ikke tillate deg selv å hengi i stress-indusert spising. Ta med en porsjon protein, stivelse, grønnsaker, frukt og fett til hvert måltid. Snack på sunn og tilfredsstillende matvarer som en bit av hele korn toast eller en banan. Unngå fruktjuice, som er høy i kalorier, men ineffektiv på å tilfredsstille sult. I stedet drikke koffein-fri te eller vann hele dagen. Sørg også for at du drikker to eller tre glass med lav-fett eller skummet melk per dag.

Ikke eliminere hele matvaregrupper fra kosten eller hoppe over måltider i et forsøk på å gå ned i vekt. I stedet, redusere kalorier ved å ta mindre deler av hver mat. Når du handler, velger matvarer som har færre kalorier per porsjon når det er mulig. Hvis en mat har 200 eller flere kalorier per porsjon, bare spise en halv porsjon under hvert måltid eller snack.

Trening

Du kan gå ned i vekt med mindre slanking hvis du trener regelmessig. Dette kan virke vanskelig når du har en ny baby, men det er ikke umulig. Få en god vogn som du kan passe lett i bagasjerommet på bilen. En atletisk barnevogn er et godt valg hvis du liker å gå, løpe, jogge eller rollerblades. Et annet alternativ er å investere i treningsutstyr til hjemmebruk. Deretter kan du ta en rask treningsøkt hver dag mens barnet sover. Det er også øvelser du kan gjøre med babyen. Sjekk din lokale bokhandel eller lete etter bøker eller DVDer på hvordan å trene med babyen din i en trygg og hyggelig måte.