Digidexo.com

Slik unngår du at en Fatal MRSA-infeksjon

MRSA, eller Meticillin-resistent Staphylococcus aureus, er en farlig bakteriell infeksjon som vanligvis ikke svare på typiske antibiotika. På grunn av sin motstand mot medisiner, er MRSA ofte kalt "super bug." MRSA er vanligvis dødelig hos personer med svekket immunforsvar. Friske individer kan vanligvis kjempe MRSA, men når bakteriene kommer i lungene det ofte viser dødelig. Unngå kontakt med MRSA er den beste måten å hindre en dødelig infeksjon, og dette er hvordan du gjør det.

Slik unngår du at en Fatal MRSA-infeksjon

Slik unngår du at en Fatal MRSA-infeksjon

•  Praksis god hygiene til enhver tid. MRSA er nesten alltid forårsaket ved å berøre en person eller et element som har bakterier på den. Dette kan være en overflate som et bord eller dørhåndtak, sengetøy, klær, håndklær, eller en person. Håndvask vil bidra til å hindre spredning av sykdommen.

Hold fellesområdene rene, spesielt der kroppsvæsker kan være til stede. Garderober, bad og garderober er alle steder som MRSA er sannsynlig å bli funnet. Være flittig når du rengjør disse områdene.

Hold eventuelle åpne sår eller sår dekket. Når bakteriene inn et åpent sår, er det større sannsynlighet for infeksjon for å slå dødelig.

Tillat ingen deling av personlige elementer, inkludert klær og makeup. Vask sportsutstyr etter hver bruk hvis det brukes av mer enn én spiller på et lag.

Hold alkoholbasert desinfeksjonsmiddel på offentlige steder når det er mulig. Bruker det ofte, og oppmuntre de rundt deg til å gjøre det samme. Disse sanitizers er gode på å drepe bakterier før det kan gå inn i kroppen.

Hint

  • MRSA er vanligvis til stede i sykehus, så bruk sokker eller tøfler når de går rundt din sykehusrom.
  • Når du vasker hendene, synge "Happy Birthday" til deg selv å sørge for at du vasker lenge nok.
  • La aldri barn å dele personlige ting som aldri har blitt vasket. Barn er spesielt utsatt for sykdommen.
  • Alltid gå til lege hvis du har en sår eller insektbitt som ikke gror godt, da dette kan være et tegn på MRSA.