Digidexo.com

Er NALS det samme som NRP?

Er NALS det samme som NRP?


Den Neonatal Resuscitation Program og Neonatal Advanced Life Support - kurs for helsepersonell - lære de ferdighetene som kreves for hjerte-vurdering og gjenoppliving av nyfødte.

NRP

NRP pensum - i fellesskap utformet av American Academy of Pediatrics og American Heart Association - løser behovet for standardisert nasjonal opplæring i neonatal intensivbehandling. Bruke innhold basert på moduler fra Neonatal Educational Program av Drew Graduate Medical School i Los Angeles, kan NRP instruksjon tilpasses trainee.

NALS

NALS trening, administrert av American Academy of Lege assistenter, leverer samme pensum som NRP, har tilsvarende fleksibilitet i sitt format, og utstyrer traineer med identisk kunnskaper og ferdigheter.

Likeverdighet

I 2005, AHA og AAP produsert offisielle gjenopplivning av nyfødte retningslinjer basert på den eksisterende NRP pensum, med noen modifikasjoner. Retningslinjene gir detaljert opplæring i akutt omsorg for nyfødte i hjerte-nød. Både NRP og NALS levere informasjon i samsvar med disse retningslinjene, og derfor inneholde identisk innhold. Helsepersonell arbeidsgivere på jakt etter kandidater med trening i disse ferdighetene gjenkjenne NRP og NALS som likeverdig.