Digidexo.com

The Best Foot Soak for tørre føtter

The Best Foot Soak for tørre føtter


Hvis du noen gang har lidd av en bout med tørre føtter så vet du at dette er en tilstand som ikke bare skjemmende, men også en som kan være smertefullt. Hud har en tendens til å være mer utsatt for tørrhet i vintermånedene når varmeovner er cranked opp og sap fuktighet fra luften. Tørre føtter kan også oppstå fra arvelighet eller fra den synkende av naturlige oljer som du alder. Uansett hva årsaken til foten tørr, noen ganger en velvære fots suge kan gi lindring.

Warm Water

Den viktigste delen av en vellykket soaking for tørre føtter er å bruke varmt vann i stedet for varmt. Som beroligende så varmt vann kan føle, faktisk legger dette til tørrhet og kan sabotere dine intensjoner. Fordyp føttene i en balje stort nok til å passe begge føttene godt og tilsett nok vann til å dekke føttene, opp til minst ankelen nivå.

Mild Soap

Bland i nok såpe til å swish den rundt og lage en sprudlende konsistens til vannet. Bruk en mild såpe som er såpefri, uparfymert rengjøringsmiddel i stedet for en såpe med flere sterke ingredienser.

Epsom Salts

Epsom salter kan kjøpes på nesten hvilken som helst dagligvarebutikk eller stoff butikken. En halv kopp disse krystallene kan legges til din fot suge å bidra til å lette kløe tørr hud kan forårsake.

Varighet

I motsetning til det som kan virke logisk, en lang suge er ikke nødvendig å legge fuktighet til tørre føtter. Selv varmt vann kan begynne å kle føttene av naturlige oljer. Web MD antyder at soaking tørre føtter være begrenset til en fem- eller ti-minutters økt.

Eksfoliering

Mens huden på føttene er fortsatt myk, bør du bruke en pimpstein eller loofah svamp til å forsiktig fjerne grov, død hud som har blitt løst ved bløtlegging.

Moisturization

Det er viktig å bruke aktuell kremer mens huden på føttene er fortsatt fuktig. Bruk et håndkle til å klappe føttene tørre, forlater dem bare litt fuktig. Påfør en fuktighetsgivende krem, lotion eller salve som vaselin. Fuktighetskrem bør brukes innen tre til fem minutter av soaking for å holde på fuktigheten. For ekstrem tørrhet, foreslår Web MD du følger opp fuktighetsgivende med innpakning føttene i plastfolie for å i utgangspunktet "marinere" dem med fuktighet. Følge dette opp ved å plassere et par tettsittende sittende sokker over plastfolie og iført elementene hele natten. Endring i føttene bør være tydelig innenfor tre netter.