Digidexo.com

Botemidler for kroniske ryggsmerter

Fordi kroniske ryggplager har en rekke mulige årsaker, behandlinger varierer. I mange tilfeller kan du kurere det rett og slett ved å slappe av og ta reseptfrie smertestillende midler. Men noen ganger smertene skyldes dvelende problemer i ryggraden - svulmende disker, osteoporose eller leddgikt i nedre del av ryggen - det kan ta lenger tid å helbrede.

Muscle Tissue Treatment

Hvis smertene stammer fra muskelvev, kan en god fysioterapi diett helbrede den. Fysioterapi omfatter varmepakninger, isposer, elektrisk stimulering eller spesifikke muskel-utgivelsen metoder.

Kiropraktorer kan henvende ubalanser i ryggsøylen som kan føre til smerter i disker og andre deler av ryggraden.

Akupunktur kan anvendes for å behandle smerte i korsryggen.

Når smertene avtar, kan du ta videre skritt for å redusere sjansene for at det kommer tilbake: yoga og fleksibilitet øvelser styrke ryggmusklene, og øvelser for å forbedre holdningen din fungerer bra, også.

Snakk med en lege før du konsultere en kiropraktor eller fysioterapeut. Han kan foreslå noen som har spesialisert seg på akkurat din sykdom.

Kirurgi

Kirurgi er vanligvis en siste utvei og vil ikke fungere i tilfeller av bløtvev trøbbel. Men i tilfeller der ryggsmerter er forårsaket av noen del av ryggraden i seg selv - for eksempel en sprukket disk eller klemt nerve - kan det hende du trenger kirurgi for å rette det opp. Leger ofte foreslå det når smertene ikke la opp, eller når kompresjon av nerver årsaker eskalerende svakhet i det omkringliggende muskelvev. I noen tilfeller kan de enten erstatte den knuste disk eller fjerne seksjonen av ryggraden klemming mot nerver. Kirurgisk fusjons - poding to ryggvirvler sammen for å hindre dem i å bevege seg - er mulig også, selv om det noen ganger akselerere starten av artritt.

Injeksjoner

Injeksjoner er en mindre drastisk alternativ til kirurgi, selv om du kanskje må gå inn for flere injeksjoner over tid. Leger har en tendens til å foreskrive kortison injeksjoner for kroniske ryggsmerter fordi kortison reduserer betennelse i rommet rundt ryggmargen og bringer lindring til nervene. Lignende medisiner nummen nervene i ryggraden. The Mayo Clinic sier Botox-injeksjoner kan brukes til å lindre ryggsmerter også. Kortison injiserer en tendens til å vare fra én til to måneder, mens Botox-injeksjoner vare i omtrent dobbelt så lang tid.