Digidexo.com

Hvordan identifisere Heel Spurs

Hvordan identifisere Heel Spurs


Du trenger ikke å være en idrettsutøver å utvikle hælspore. Forårsaket av en overdreven benete vekst på hælen, kan spurs resultere i plantarfascien - et leddbånd som er festet til foten - for å trekke bort fra hælbeinet. Kjenne symptomer på en hæl anspore vil bidra til å forhindre ytterligere skade på hælen.

Bruksanvisning

En mistanke om at du kan ha en hæl anspore hvis du opplever kroniske smerter i hælen. Spesielt hvis smertene oppstår i morgen, når føttene først gulvet. Hvis hæl smerter letter etter at du har gått et stykke, kan dette være et symptom på hæl anspore.

Tenk at du har utviklet en hæl anspore hvis du finner du vandre på tærne eller endre dine skritt for å redusere hæl smerter. Ved å endre din gangart, er du lettelser rykk av hælen ligament, som i sin tur reduserer hæl smerter.

Palpate hælen. En hæl anspore vil føle deg som en liten, benete vekst, minst 0,13 inches eller lengre, på undersiden av hælen. Sporen enden har en tendens til å peke mot tærne. Hvis du føler en benete vekst, kan du ha en hæl anspore.

Spør deg selv om det smerter rundt hælen din er sentrert foran hælen, mot buen. I så fall kan du ha en hæl anspore.

Vurdere hælen for hevelse. Hvis resten av foten din er ikke hoven, men hælen er oppblåst og rødt, mistenker en hæl anspore.

Evaluer deg selv for ankel, kne, hofte eller rygg smerter som har utviklet seg siden du først opplevd smerter i hælen. Fordi en hæl anspore vil få deg til å endre måten du gå, kan leddene i resten av benet og inn ryggen din blir inflammed.

Hint

  • Hvis du lider med hælspore og finner ut at mens du trener, flater foten eller blir ustabilt, mener at hælen leddbånd kan ha revet bort fra hælen. Gå av på foten din og se en podiatrist.