Digidexo.com

Hvordan bli kvitt hodelus giftfri behandling

Hvordan bli kvitt hodelus giftfri behandling

Med skolen starter snart, er det på tide å forberede deg hus med de nødvendige elementer for å holde ditt barns hår fri for lus.

Hvordan bli kvitt hodelus giftfri behandling

Tidlig påvisning er nøkkelen til å holde barnet ditt fri fra hodelus. Tegn på angrep er skrape, rød hodebunn og sår. Kontrollere barnets hår ofte for live bugs og egg, spesielt i løpet av skoletiden, vil bidra til å holde barnet ditt rent. Hvis du ignorerer skiltene eller frata behandlingen vil det bare resultere i mer lidelse for barnet og mer arbeid for deg. Behandle så snart som mulig. Selv om lus ikke medfører noen helserisiko, de er svært smittsom og plagsom.

over-the-counter medisiner er den mest brukte metoden for angrep. Produktet Nix inneholder ingrediensen permetrin. Dette produktet kan brukes på barn over en alder av 2 år. Fordelene med å bruke Nix er at den fortsetter å arbeide i opptil 2 uker etter den første bruken av produktet. Ikke bruk balsam før eller i løpet av denne 2 uker som det vil strøk håret og redusere drepe effekten det vil ha på lus. Et annet produkt Rid, inneholder pyrethin og er et annet populært valg i lusebehandling. Pass på og bruke disse medikamentene som anvist for å få de beste resultatene. Ulempen med å bruke disse behandlingene er kjemikalier som vi legger på våre barns hoder. Med over bruk av produktene de lus også bygge opp en motstand slik at du kan oppleve at de ikke fungerer så bra som de hevder.

Hjem rettsmidler er økende i popularitet. Mange skoler merker at de vanlige OTC behandlinger ikke fungerer så bra på grunn av motstanden lus er å bygge opp fra over bruk. Bruke mayo eller oliven er anbefale å kvele lus. Mayo er igjen på håret i flere timer til over natten. Dette kan resultere i en stor rot og en masete barn. Etter alt dette, vil du fortsatt trenger å gre håret med en spesiell nit fjerning kam. Selve effektiviteten av disse behandlinger er ikke egentlig ingen. Noen tror at de fungerer godt fordi du fortsatt må gre håret.

Naturmidler er andre forslag. De kan bestå av tea tree olje, og andre essensielle oljer. Disse er ikke regulert av FDA og bør brukes med forsiktighet, spesielt med yngre barn.

My sikker brann metode for å bli kvitt lus uten kjemikalier er å plukke ut de lus. Jeg bruker en permisjon i conditioner å hjelpe med floker og trekke. Jeg deretter gre håret med en metall lusekam. Plast som ikke fungerer, og vondt når man drar gjennom. Du må gjøre dette i nærheten av en vask slik at du kan skylle av din kam ofte. Du ville ikke ønsker å plassere noe tilbake i håret. Del håret i små seksjoner, små nok til at du kan se hodebunnen og hvert hårstrå. Se nøye og fjern alt du ser enten med din kam eller med fingrene. Pass på og ha et godt lys skinner på håret. Hvis du savner en egg eller en bug vil det resultere i reinfestation.

Jeg har også funnet ut at hvis du har pakking tape, kan du sitte foran tv og fjerne lus og egg. Når du trekker lus eller bugs plassere dem på tape for å holde dem fra å komme på møbler eller tepper.

Kontroll og rengjøring av håret daglig er viktig. En hunnlus kan legge 3-5 egg om dagen. Eggene klekkes etter 7-10 dager. Det tar ikke lang tid å ha et problem igjen.

Foruten å fjerne lus og luseegg fra håret, må du fjerne dem fra husholdningsartikler. Pass på og vaske sengetøy og vakuum tepper. Alt som ikke kan vaskes bør settes i en pose og sett til side i 24-48 timer. Lus og egg kan ikke leve lenge utenfor menneskehode.

Hint

  • alltid følge instruksjonene for å være trygg og mest effektive
  • gjenta, gjenta, gjenta
  • aldri bruke kjemikalier på barn under 2 år