Digidexo.com

Hva slags utdannelse er nødvendig for Plastic Surgeons?

Hva slags utdannelse er nødvendig for Plastic Surgeons?


Plastiske kirurger er leger som gjør rekonstruktiv kirurgi. Mens mange plastiske kirurger er involvert i kosmetisk rekonstruksjon, som ansikt-heiser, mange andre rekonstruere ansikter og kropper etter ulykker eller for de som har fysiske defekter. Ifølge Utdanning-Portal.com, må plastiske kirurger gjennomgå år med hardtrening før å kunne praktisere.

Identifikasjon

Plastiske kirurger må ikke bare delta på fire år med medisinsk skole følger sine lavere grads studier --- de også må gjennomgå plastisk kirurg spesialutdanning og komplette residenser før å kunne praktisere. Plastiske kirurger må lære om kompleksiteten i huden, musklene og skjelettet, som de er ofte tilkalt for å utføre hud grafts og muskel-skjelett gjenoppbygging.

Tidlig Skolegang

Ifølge Utdanning-Portal.com, å riktig bli en plastisk kirurg, må du ha en sterk faglig bakgrunn i lavere grads studier, samt oppnå høy score på din Medical College Admission Test (MCAT). Det neste trinnet er adgang til et fireårig medisinsk høyskole. I løpet av disse fire årene, vil du ikke bare lære biologi, anatomi og patologi, men også ta noen spesialiserte kurs i plastisk kirurgi og tilbringe tid på å jobbe hands-on med pasienter.

Residency

Etter eksamen fra et medisinsk program, må potensielle plastiske kirurger fullføre et gjesteatelierprogram. Ifølge Utdanning-Portal.com, disse programmene ta fem år å fullføre, og minst to av disse årene må være å gjøre en plastisk kirurgi bosted. Disse boligene er viktige fordi håpefulle kirurger motta veiledning fra veteran plastikkirurger og praktisk erfaring med pasienter.

Testing

Når bosted er fullført, må du bestå en eksamen administreres av American Board of Medical Specialties. Hvis du passerer, vil du bli en sertifisert plastisk kirurg. Men hvis du planlegger å spesialisere seg i bestemte områder av plastisk kirurgi, for eksempel rekonstruksjon eller med en konsentrasjon på hode og nakke, vil du bli pålagt å fullføre et ekstra år som bosatt.

Betydning

Ifølge Utdanning-Portal.com, vil alle disse årene med skolegang lønne seg når du bli en sertifisert kirurg. Den gjennomsnittlige lønnen for kirurger i 2008 var $ 206 770, og ifølge US Bureau of Labor Statistics, var det en 22 prosent vekst i jobben feltet mellom 2008 og 2010.