Digidexo.com

Hva er behandlingen for Hookworms & Pinworms?

Hva er behandlingen for Hookworms & Pinworms?


Hakeorm og pinworms er både små ormer vanligvis mindre enn en tomme i lengde. Hakeorm og Barnemark angrep er normalt for mennesker, selv om begge kan føre til ubehag, for eksempel kløe. Den beste og enkleste behandling er å praktisere god hygiene. Imidlertid, selv med god sanitær, infestasjon kan fortsatt forekomme. Heldigvis behandlinger finnes.

Hakeorm

Hookworms er ormer som er parasittiske for mennesker. Det er to typer av hakeorm som påvirker mennesker, både som hører til familien Ancylostomatidae. Necator americanus er det eneste medlem av Necator slekten som infiserer mennesker. Den andre genus, Ancyclostoma, er vanligvis mindre enn en halv tomme i lengde og har bare en art som er en alvorlig trussel for mennesker. Denne artens vitenskapelige navnet er Ancyclostoma Duodenale.

Hookworm Forebygging

Den beste behandlingen for hookworms er forebygging. Den beste måten å forebygge parasitt overtakelse praktiserer gode sanitære forhold og iført solide klær. Fottøy gir en barriere og tillater ikke hakeorm å plante egg inn i målet vert. Et annet middel for forebygging er vaksinasjon.

Hookworm Behandlinger

Dessverre, mennesker er fortsatt utsatt for hookworm parasitter selv etter å vedta gode forebyggende tiltak. Det er fire forskjellige medisiner som kan brukes til å behandle en hookworm infestation. Albendazole, levamisole, mebendazole, og pyrantel pamoate er alle rimelig og lett tilgjengelig. Selv tredje verden land som mangler sterke økonomiske ressurser regelmessig bruker disse stoffene for å bekjempe hookworm. Alle disse stoffene bekjempe infisering ved å drepe hookworm egg, som er kilden til det stadige angrep.

Pinworms

Pinworms, som hakeorm, er parasittiske ormer som infiserer hester, kaniner og andre pattedyr, og vanligvis infiserer barn mellom 5 og 14 år. Det er bare én type Barnemark som rammer mennesker. Dette bestemte Barnemark er rettet mot tarmen og endetarmen. Pinworms legge egg på slutten av anus i deres verter. Dette fører til ubehag og fører til kløe. Når dette skjer, vil eggene løsne og feste til hendene på verten. Hvis hendene ikke er sterilisert, kan eggene føres til en ny vert.

Barnemark Forebygging

Som hakeorm, er den beste behandling for pinworms forebygging. Grundig rengjøring av vertens klær vil drepe pinworm egg. Regelmessig rengjøring infiserte områder er også en god måte å hindre ytterligere Barnemark infestation. Vaske hendene før måltider og etter badet bruk vil hindre utilsiktet inntak av Barnemark egg. Til slutt, de som rammes av pinworms bør ikke vifte eller forstyrre deres seng på noen måte. Dette kan føre til at egg å bli sluppet ut i luften hvor de kan inhaleres.

Pinworm Treatment

Selv med gode sanitære forhold, er Barnemark infestation fortsatt en mulighet. Heldigvis, medisiner eksisterer for å bekjempe pinworms. Både reseptbelagte og over-the-counter medisiner er tilgjengelige. Behandlingen er svært overkommelig, krever bare to separate behandlinger, to ukers mellomrom. Hvis symptomene ikke klare opp eller synes verre etter den andre behandlingen, bør pasienter kontakte sin lege umiddelbart.