Digidexo.com

Sunn mat Guide for Kids

Sunn mat Guide for Kids

Et sunt kosthold for barn innebærer en overflod hele korn, magre meieriprodukter, grønnsaker og frukt med proteiner som kjøtt, bønner og egg spist regelmessig, men ikke så ofte som korn, meieriprodukter, grønnsaker og frukt. I tillegg oljer og fett spises med måte. Daglig mosjon er også en viktig del av et barns sunt kosthold.

Best Foods for Kids

Fersk frukt, grønnsaker, magert kjøtt som kylling og kalkun, lav-fett vegetariske kjøtterstatninger, hele korn og lite sukker korn, magre meieriprodukter og hele korn er den beste maten for barn.

Prøv å gi barnet ditt frisk meloner, bær, baby gulrøtter og selleri som snacks i stedet for chips, pretzels eller informasjonskapsler. Bytt full-fett meieri med hud og magre alternativer og iskrem med nonfat yoghurt. Erstatte også magre vegetariske alternativer som veggisburgere når det er mulig. Plukk hel-korn brød, wraps og pasta enn hvitt brød og mel.

Å få barna til å spise grønnsaker

Å få barn til å spise grønnsaker kan være utfordrende. Slipping grønnsaker i matvarer er en flott måte å sikre barna få grønnsaker som trenger. Prøv å legge til grønnsaker og svarte bønner til quesadillas, eller bestille vegetabilske pizza i stedet for pepperoni eller vanlig ost. Grønnsakssuppe pakket i en termos til lunsj er en annen enkel måte å legge grønnsakene i et barns kosthold. Også prøve serverer gulrot juice i stedet for eple eller appelsinjuice til frokost.

Skjule grønnsaker i godbiter som i sjokolade zucchini muffins. Sjokolade muffins er fylt med sunn zucchini, men er så full av sjokoladesmak at selv pickiest barnet ikke vil oppdage zucchini. Prøv også svart bønne brownies og Sweet Pea guacamole.

Trening

Trening er en viktig del av et barns sunn livsstil. Det anbefales at et barn trening i minst én time hver dag. Barn som trener vil også ha sterkere muskler og bein, en slankere kropp og en lavere risiko for å utvikle debilitation forhold som type 2 diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. I tillegg barn som er fysisk skikket sove bedre om natten, har et mer positivt syn på livet og er mer tilbøyelige til å håndtere fysiske og følelsesmessige utfordringer i skolen og livet.