Digidexo.com

Medisinske urter til behandling av kreft og andre sykdommer

Medisinske urter til behandling av kreft og andre sykdommer


Medisinske urter har eksistert i århundrer. Gamle sivilisasjoner har brukt urter for å lage urtemedisiner for tusenvis av år. Mange av disse urter er naturlige behandlinger av ulike kreftformer, andre sykdommer og medisinske tilstander. Brukes i riktig dosering, kan en urt eliminere risikofaktorer som fører til kroniske sykdommer.

Green Tea

Grønn te er ettertraktet for sin evne til å behandle flere kreftformer som brystkreft, beinkreft, prostatakreft og kreft i livmorhalsen, som funnet under en studie utført av University of Rochester Medical Center. Grønn te forebygger også tannråte, senker kolesterolet og dens antioksidanter immobilisere frie radikaler som forårsaker sykdommen, ifølge vitaminstuff.com. Det te er beste brygget ved hjelp av teblader. Du bør drikke mellom to og tre kopper hver dag for å forbedre helsen.

Katteklo

De innfødte Søramerikansk urt, kjent som kattens klo, brukes til å behandle kreft, leddgikt, sår og seksuelt overførbare sykdommer, som nevnt av National Center for gratis og alternativ medisin. Det forbedrer immunforsvaret og beskytter kroppen mot skader forårsaket av frie radikaler. Ifølge Vitaminstuff.com, er kattens klo blir brukt mot å finne en kur for HIV / AIDS. Den er tilgjengelig som et supplement som tørket eller drevet rot og stilk, kapsler, tabletter og tinkturer.

Bukkehornkløver

Ifølge National Center for Biotechnology Information, er bukkehornkløver en nyttig urt for behandling av bryst og tykktarm kreft. Den lille europeiske urten brukes også til å senke kolesterolet, behandle diabetes, skallethet, infeksjoner og magesår. Bukkehornkløver kan brukes over salat, grønnsaker, supper og stuinger. Mellom 5 g og 30 g av bukkehornkløver kan tas til hvert måltid.

Burdock

Ifølge Wellness.com er borre rot brukt i Essiac, et middel som brukes for behandling av kreft og senke blodsukkernivåer hos diabetikere. Du kan drikke opp til tre kopper burdock te daglig. Å lage te, ta knust, tørket burdock rot og kok i 24 oz. av varmt vann i en halv time.

Alfalfa

Alfalfa er en naturlig kreft behandling som fjerner kreftfremkallende dvelende i tarmen, ifølge Ageless.co.za. Det er en stor kilde til vitamin A, B, D, E og G med små mengder av vitaminene C og K. Alfalfa har også en rik balanse av flere mineraler som kalsium, kalium, klor, magnesium, fosfor, natrium og silisium. Alfalfa blader kan brukes til å lage salater. Ved hjelp av 40 mg av alfalfa frø kan senke kolesterolet, ifølge Natural-Medicinal-Herb.com. Alfalfa frø kan også brukes i salater og supper.