Digidexo.com

Cranberry Helse Fordeler

Cranberry Helse Fordeler


Tyttebær er søskenbarn til blåbær, en frukt som er høy i antioksidanter og andre helsefordeler. Det er ikke rart, da, hvorfor tyttebær har lenge vært kjent for å være en sunn frukt. Disse røde, syrlig bær er stor når spises fersk, eller når man drikker deres juice. Ikke bare gjør de har antioksidant krefter, men de er nyttig og sunn på mange andre måter.

Urinveisinfeksjon

I hundrevis av år har tyttebær vært kjent for å være en god mat for behandling av urinveisinfeksjoner. Disse bærene har hippuric syre, en sterk antibakteriell som bidrar til å holde av infeksjonen.

Antiviral

Den bær hippuric syre er bra for mer enn bare å behandle urinveisinfeksjoner. Det er også en potent antiviral, i stand til å avverge en rekke arter av virus.

Nyrestein

Cranberry juice er nyttig for å hindre nyrestein på grunn av sin kininsyre innhold. Denne forbindelse er ikke brutt ned i kroppen, slik at det gjør urinen svakt surt, slik at det å bryte ned nyrestein formasjon.

Kolesterol

Drikker tranebærjuice eller spise tyttebær på en daglig basis har vist seg å bidra til å redusere total kolesterol, særlig LDL og kolesterol, dårlig slag. Senke kolesterolet bidrar til å hindre hjertesykdom.

Antioksidanter

Tranebær har et høyt nivå av phytochemical antioksidanter, nesten fem ganger så mange som brokkoli. Disse antioksidanter bidra til å hindre oksidativ skade forårsaket av frie radikaler, som kan forårsake celle og DNA-skade.