Digidexo.com

Bygge muskler på Low carb dietter

Bygge muskler på Low carb dietter

Få nok karbohydrater

Når det gjelder å bygge muskler på en lav carb diett, betyr ikke dette for å eliminere karbohydrater helt. Som et spørsmål om faktum, karbohydrater er veldig viktig: kroppen utnytter dem for drivstoff. De er også det som driver sammentrekninger i en form som kalles glykogen, som er lagret i musklene og leveren. Hvis du valgte å gå veldig lavt carb, ville musklene flate ut, ville du har ingen energi, og du vil trolig lide mye av stølhet. Med det blir sagt, bør du spise akkurat nok karbohydrater for riktig funksjon og til drivstoff treningsøktene uten å spise en overdoser som kan lagres som fett.

Legg i Protein

Aminosyrer er byggesteinene i protein og protein er byggesteinen av muskel. Når du trener, er muskelfiber blir brutt ned og teknisk skadet. Protein bidrar til å gjenoppbygge dette brutt ned muskelfibre i en prosess som kalles anabolisme. Ifølge International Society of Sports Nutrition, bør folk som trener spiser 1,2 til 2 g protein per kilo kroppsvekt hver dag.

Anabole Diet

Anabole Diet er en lav carb diett som er designet for å bygge muskler. Måten det fungerer på er at du begrense karbohydratinntaket i løpet av uken, så i helgen du spiser en overbelastning av karbohydrater. Deretter gå gjennom hele prosessen på nytt med den begrensning og overbelastning. Ideen er å følge denne dietten vil øke testosteronnivå, insulinnivået og veksthormon, som alle bidrar til å få muskler.

Velg klokt

Velge gode kilder til protein og karbohydrater. Karbohydrat matvarer bør være høy i fiber, vitaminer og næringsstoffer, spesielt når du følger en lav carb plan. Noen eksempler kan være lite sukker frukt, ikke-stivelse grønnsaker, hvetekli, havrekli, linfrø og fiberrik frokostblandinger.

Protein valg skal være magert og lite fett. Noen eksempler kan være magert lese kjøtt, kylling, kalkun, egg, fisk, bønner, belgfrukter, lite fett meieri og tofu. Du kan også bruke protein pulver for å supplere dietten med. Ved å spise mer protein enn karbohydrater, vil kroppen bygge muskler lettere.

Drikke opp

Hydration er spesielt viktig når du følger en lav carb diett for å bygge muskler. Dette er fordi kroppen din forbrenner glykogen, som inneholder mye vann. Dette kan føre til overdreven vannlating og vekttap kan forekomme. Å være at musklene er høyt består av vann, er det en god idé å drikke mye av det før, under og etter trening for å holde dem volumized og for å unngå besvimelse eller annen dehydrering relaterte symptom oppstår. The Institute of Medicine anbefaler ca 3 liter om dagen for menn og litt over 2 liter om dagen for kvinner.

Post Workout Shake

Den beste tiden å dra nytte av næringsstoffer er rett etter en hard treningsøkt. Det er på dette tidspunktet at musklene er som en svamp, og de tørster etter næring. Ta en shaker kopp med en porsjon whey protein i det til gym. Myse er et optimalt protein for å ta i dette tidsrommet, fordi det er lett fordøyelig. For å bidra til å drive protein inn i musklene celler raskere, legge til en høy glykemisk karbohydrater til mix. Dette betyr ikke mye karbohydrater, betyr det bare nok karbohydrater. Et eksempel på dette ville være noen fruktjuice eller 1 ss. honning. Tilsett litt melk og honning (eller fruktjuice) til shaker kopp myse å drikke umiddelbart etter en vektløfting økten.