Digidexo.com

Instruksjoner for en No Carb Diet

En no-carb diett er en rask måte å miste vekt. Mens det kan være urealistisk å opprettholde en no-carb diett, de umiddelbare effektene er ubestridelig. Det finnes dusinvis av no-carb dietter der ute, men grunnlaget for dem alle er egentlig det samme. Ved å opprettholde variasjon i kosten, og strever med å spise et sunt og balansert kosthold, vil du sikkert se resultater.

Balanse

De fleste folk ikke innser hva en stor andel av deres kosthold kommer fra karbohydrater før de begynner å kutte karbohydrater. Frukt, brød, ris, pasta og poteter alle må gå. Sukkerholdig saft og alkoholholdige drikkevarer er lastet med karbohydrater og ikke diett-vennlig. Før du starter en no-carb diett, vil du trenger å bestemme seg og kjøpe de typer mat som dine no-carb diett tillatelser. De fleste er vant til å servere pasta, ris eller potet som en siderett. Skifte som siderett med store porsjoner med grønnsaker, egg eller ost er et stort hinder når eliminere karbohydrater fra kostholdet ditt. Sørg for å legge variasjon til måltider. Forbruker en diett av det meste kjøtt og ost, selv om det virker deilig, kan ha en negativ innvirkning på dine kroppslige prosesser. En blanding av grønnsaker, proteiner og melkeprodukter er avgjørende for riktig fordøyelse.

Overspising

Unngå å øke porsjonsstørrelsen. Dobling mengden kjøtt du spiser normalt vil virke mot din vekt-tap innsats. Noe av grunnen til low-carb dietter arbeid er fordi eliminere karbohydrater reduserer kalorier. De fleste dietter som eliminerer noe mat gruppe helt resultere i hurtig vekttap. Tanken på å være på en diett ofte triks hjernen din til å tro at du er mer sulten enn du egentlig er. Å hindre deg fra overspising, noe som kan virke mot sin hensikt, drikke mye vann før måltider. Dette vil gi kroppen din en illusjon av fylde, noe som kan bidra til å forhindre overspising.

Advarsel

Som med alle dietter, bør du rådføre deg med helsepersonell før du gjør store endringer i kostholdet. En no-carb diett er ikke en godt balansert kosthold og kan være svært høy i fett, hvis det ikke gjøres riktig. Din helsepersonell er den beste til å bedømme hvorvidt en no-carb diett er riktig for deg. Skulle du oppleve overdreven fordøyelse problemer, kvalme, brekninger eller svimmelhet når du er på en no-carb diett, gå tilbake til et mer balansert kosthold umiddelbart og kontakte legen din.