Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Drenering i Mornings

Hvordan bli kvitt Drenering i Mornings


Snørr er et viktig stoff som nese og hals produsere å smøre neseganger og felle og ødelegge fremmede stoffer, som for eksempel allergener, bakterier og virus. Imidlertid kan overflødig slim bygge opp eller tykkere på grunn av bihulebetennelse, allergi eller forkjølelse, blir vanskelig å fjerne. Postnasal drypp, eller drenering, oppstår når overflødig slim renner ned på baksiden av halsen. Drenering kan gi irritasjon i halsen, hoste eller trang til å fjerne strupen for å fjerne slim. Drenering er vanligvis verre om natten eller i morgen, men du kan vanligvis forebygge eller lindre det enkelt.

Bruksanvisning

Bruk en luftfukter for å fukte luften i soverommet over natten. Fukt hjelpemidler i tynning slim.

sove med puter støttet opp eller bruke en forhøyet kontur pute å holde drenering fra å kjøre ned på baksiden av halsen.

Hydrate selv ved å drikke vann og andre væsker i løpet av dagen. Riktig fuktighet bidrar til å holde slim tynn slik at det renner lettere.

Bruk over-the-counter saltvannsnesespray eller nese vanning (for eksempel en neseskylle kit eller neti pot) ved å følge instruksjonene i pakken. Sprøyting eller skylle nesegangene kan bidra til å fjerne overflødig slim eller irritanter som bidrar til drenering. Medline Plus advarer deg ikke å bruke saltvann nesespray oftere enn tre dager på og tre dager av med mindre regissert av legen din.

Ta en over-the-counter slimløsende (for eksempel, guaifenesin) for å tynne slim, eller ta et antihistamin eller decongestant for å redusere mengden av slim produsert. Legen din kan anbefale en passende over-the-counter medisiner for deg. Husk at noen over-the-counter antihistaminer eller slimhinneavsvellende midler har bivirkninger som tretthet, eller kan samhandle med andre medisiner du tar.

Kontakt legen din hvis dreneringen er gul eller grønn, spesielt hvis det er ledsaget av sinus smerte eller feber. Denne fargestoffer kan signalisere en virusinfeksjon, for eksempel en kald, eller en bakteriell infeksjon. Antibiotika kan behandle bakterielle infeksjoner bare, og legen din kan foreskrive eller anbefale andre behandlingsalternativer for å avlaste viral infeksjon symptomer.