Digidexo.com

Den beste måten å kutte vann vekt

Den beste måten å kutte vann vekt


Vann vekt kan gjøre deg oppblåst. Det kan gjøre deg buksene passer strammere og bidra til vektøkning. Vokt dere for over disk medisiner som lover å kaste vann vekt. Enkle livsstil valg er den beste måten å kutte vann vekt og hindre den fra å komme tilbake.

Bruksanvisning

•  Drikk mer vann. Det kan høres counterintuitive, men drikker mer vann kan hjelpe kroppen din kaste vann vekt. Vann hjelper nyrene og leverfunksjon mer effektivt og spyler giftstoffer som kan være årsaken celler til å henge på ekstra væske. Prøv å drikke åtte åtte unse glass om dagen, men ikke alle på en gang. Drikker to eller tre glass med vann før måltider har en ekstra fordel av å gjøre du føler deg mett raskere, slik at du vil spise mindre.

•  Kutt ut saltet. For mye natrium får kroppen til å absorbere og holde på overflødig væske. Salt finnes i mer enn saltbøsse på bordet. Bekvemmelighet og pakket mat ofte har lagt natrium. Restaurant måltider er ofte svært høy i natrium. For eksempel, en premie grillet kylling club sandwich fra McDonalds har mer enn 1400 mg natrium, fra mai 2011. Det er mer enn halvparten av den daglige natrium anbefales for de fleste voksne. The Mayo Clinic anbefaler ikke mer enn 2300 mg natrium per dag, og så lite som 1500 for voksne over 51 eller de som lider av høyt blodtrykk, diabetes eller kronisk nyresykdom.

Kutt ut alkohol. Du kan merke din ringer føler strammere etter en natt ute. Alkohol kan føre til at kroppen til å holde vann. Begrense alkoholforbruket til en eller to drinker per anledning, og følger hver alkoholholdig drikk med ytterligere åtte-unse glass vann for å bekjempe dehydrerende effekten av alkohol.

Spis mer av godsakene. Et kosthold med sunne korn, friske frukter og grønnsaker og tilstrekkelig protein vil arbeide mer effektivt. Disse matvarer er lett metaboliseres av kroppen og holde nyrene fra holder for mye vann. Bær, sitrusfrukter, løk og brokkoli har flere vanndrivende effekt.

Sweat det ut. Overflødig vann kan veiing deg ned, men en av de beste måtene å bli kvitt det er å komme i bevegelse. Arbeide opp en svette for å miste vann vekt. Ikke bare vil væske utskilles i svette, men arbeidet vil øke stoffskiftet, noe som vil hjelpe kroppen din flush overflødig væske.