Digidexo.com

Slik Lavere LDL uten medisiner

Det er mange mennesker som lider av høyt kolesterol. Det er preget av to tall. En av LDL som kalles lipoprotein med lav densitet eller, og den andre er HDL, eller lipoprotein med høy densitet. LDL er det dårlige kolesterolet, og dette er det nummeret som du ønsker å holde lav. Det finnes måter å behandle det medisinsk, men det er folk som kanskje ikke liker tanken på å ta narkotika eller lider mulige bivirkninger som kommer med dem. Det finnes måter å behandle høyt LDL ved å ta en alternativ tilnærming.

Bruksanvisning

•  Redusere eller eliminere inntaket av stekt mat, rødt kjøtt, raffinert mat, svært bearbeidet mat og mat som er høy i mettet fett.

Spis frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, belgfrukter og fisk. Ifølge Christopher Gardner, en forsker ved Stanford-universitetets Nutrition Department, spise disse plantebaserte matvarer hjelp samhandle for å bedre kolesterolprofil.

Bruk olivenolje. Ifølge Mayo Clinic, inneholder olivenolje en blanding av kraftige antioksidanter som kan bidra til å senke LDL nivået mens du har ingen innvirkning på dine HDL nivå. Legg det til salater, bruke den til å lage mat eller lage en dressing ut av det.

Øvelse minst 30 minutter fem dager i uken. Det kan være så enkelt som å gå. Bare sørg for å få ditt hjerte opphøyet og gjøre noe du liker. Noen andre alternativer er vekttrening, sykling, svømming, trapp stepping, eller roing.

Gå ned i vekt. Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration, kan overvekt føre kolesterolnivået til å heve.

Spis løselig fiber. Denne typen fiber er i stand til å løse seg opp i vann, og kan bidra til å redusere opptaket av kolesterol i magen. Eksempler er epler, bananer, havrekli, havregryn og psyllium.