Digidexo.com

Slik Kombiner Fresh Fruit

Slik Kombiner Fresh Fruit


Alle trenger å spise et sunt, velbalansert kosthold som inneholder generøse mengder frukt og grønnsaker. I tillegg til å være lavere i kalorier enn andre matvarer, frukt og grønnsaker kan bidra til å redusere risikoen for sykdommer som hjerneslag, diabetes, kreft og hjertesykdommer. US Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at vi spiser omtrent to kopper frukt hver dag for å opprettholde sunne kropper. Men for mye av en type frukt kan forårsake fordøyelsesproblemer som overdreven gass eller halsbrann. Unngå disse uønskede effekter og nyte din daglige frukt ved å kombinere frukt typer å oppnå optimal fordøyelse.

Slik Kombiner Fresh Fruit

gjenkjenne de ulike typer frukt. Frukt kan kategoriseres i fem ulike typer - melon, søt frukt som bananer og datoer, fet frukt inkludert avocado, semi-surt for eksempel kirsebær, druer, epler og bær, og syrlig frukt, som i hovedsak sitrus som appelsiner, sitroner, grapefrukt eller limes.

Spis frukt fra den søte kategorien med frukt som enten er også søt eller semi-syrlig. Søt frukt kan også være lett fordøyd med bladgrønnsaker som salat. Når søt frukt serveres med syreholdig eller fet frukt eller salat grønnsaker som paprika eller agurk, dårlig fordøyelse, gass og oppblåsthet kan oppstå.

Kombiner fet frukt, for eksempel avokado, med annen fet mat, som nøtter, eller med syrlig frukt. Fatty frukt kan også nytes med grønne grønnsaker.

Nyt semi-syrlig frukt med annen frukt fra samme kategori, sur eller søt frukt. Semi-syrlig frukt som mango, aprikos eller epler også fungere godt med grønne bladgrønnsaker. Unngå å kombinere dem med melon, fet eller salat grønnsaker som paprika eller agurk som de kan mislykkes i å fordøye skikkelig og forårsake fordøyelsesbesvær og gass.

Serveres syre frukt med fet frukt som avokado eller med salat grønnsaker som salat, squash eller paprika. Unngå å blande syre frukt med noen fra en annen kategori.

Ikke kombiner melon med noen annen frukt fordi, selv på egen hånd melon er lett fordøyd, når de blandes med andre frukttyper det har en tendens til å gjære i magen og kan produsere store mengder gass, halsbrann og andre fordøyelsesproblemer.