Digidexo.com

Medisiner for å krympe Fibroid Svulster

Medisiner for å krympe Fibroid Svulster


Fibroids er noncancerous svulster som vokser på livmoren. Hormonterapi kan brukes for å bidra til å krympe fibroider, men det er bare en del av den totale behandling av tilstanden for de fleste kvinner.

Identifikasjon

Hormonbehandling med gonadotropin hormon (GnRH) agonister eller Depo leuprolid injeksjoner kan krympe fibroids, ifølge Medline Plus. Begge disse behandlingene senke nivået av østrogen; tilstedeværelse av østrogen bidrar til vekst av fibroider.

Effekter

Fibroid behandling med hormonbehandling senker nivået av østrogen; tilstedeværelsen av østrogen bidrar til veksten av fibroids, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer (ACOG).

Funksjoner

Fibroid terapi brukes på kort sikt, og bare for å hjelpe krympe fibroids før kirurgi eller hos kvinner som snart vil være overgangsalderen (fibroids en tendens til å krympe eller gå bort på dette punktet), ifølge Medline Plus.

Side Effects

En annen grunn til at tidsrammen for hormonbehandling for fibroids er begrenset er risikoen for bivirkninger, som kan inkludere tap av beinmasse og beinskjørhet, tørrhet i skjeden og og nattesvette, ifølge ACOG.

Betraktninger

Fordelen av hormonbehandling i krympende fibroids går unna, ifølge ACOG, når behandlingen er avsluttet.