Digidexo.com

Hvordan Heal sprukne hæler

Hvordan Heal sprukne hæler


Sprukne, tørre hæler er en svært vanlig, men smertefull fot tilstand. Sprekkene er forårsaket av tørr hud. Huden da tykner og hard hud danner rundt kanten av hælen å gjøre problemet verre. Det er ikke vanskelig å helbrede sprukne hæler og holde føttene ser og føler deg bra. Les videre for å lære hvordan du kan helbrede sprukne hæler.

Bruksanvisning

Bruk en pimpstein til buff av så mye sløvt huden som mulig. Bruk på hælene og på kantene av føtter og tær. Gjør denne prosedyren for en uke, helst like før sengetid.

Sug føttene i varmt såpevann i minst 15 minutter etter bruk av pimpstein. Hvis føttene er såre og ekstremt sprakk, får et produkt som heter Domboro Solution og bruke den i henhold til instruksjonene for foten suge. Mens du slikker, bruk forsiktig pimpstein igjen og gjøre mer skraping av tykk hud og hard hud.

Tørk føttene grundig og vent ti minutter slik at sprekkene er helt tørre. Bruk en hårføner for å sørge for at de sprukne områdene er tørre. Hvis fuktigheten forblir skjult i sprekker, kan det føre til infeksjon.

Påfør en krem som heter Lansinoh etter føttene er helt tørre. Dette er 100 prosent ren, endret lanolin.

Ta på rene hvite sokker og holde dem på hele natten. I morgen, fjern sokker og på nytt mer Lansinoh krem. Sett på et rent par hvite sokker.

Gjenta trinn 1 til 5 daglig i en hel uke. Hvis føttene er fryktelig sprakk og svært smertefullt, gjør denne behandlingen to ganger daglig for å få fart på helbredelsesprosessen.

avvikle soaks når føttene har helbredet, og er myk og glatt. Påfør en god fuktighetskrem hver natt for å holde tilstanden fra reoccurring.

Tips og advarsler

  • Hvis hælene er smittet, oser, drenering eller hvis du har diabetes eller andre helseproblemer, se din lege eller podiatrist. Disse forslagene er for friske mennesker med tørr hud og sprukne hæler som vil svare raskt til minimal behandling.