Digidexo.com

Hvordan Stopp Heavy menstruasjonsblødning

Har du lider av tunge menstrual blødning? Hvis ja, er du definitivt ikke alene. Mange kvinner opplever store blødninger (menoragi) hver måned i løpet av sin periode. Ifølge National kvinner Health Resource Center, varer gjennomsnittlig periode 5 til 7 dager og kvinner vanligvis mister ca 1 til 2 gram av blod i hver menstruasjonssyklus. Imidlertid kan kvinner som har tunge sykler blø alt fra 10 til 25 ganger beløpet. Mange kvinner finner tung menstruasjonsblødning å være svært ubehagelig og smertefullt. Heldigvis finnes det trygge og effektive behandlingstilbud for å stoppe tunge menstrual blødning.

Hvordan Stopp Heavy menstruasjonsblødning

•  Gå til legen din for en medisinsk evaluering. For å stoppe tunge menstrual blødning, må du finne ut hva som faktisk forårsaker overdreven blødning. Så, er det viktig å se din gynekolog eller helse-omsorg leverandøren for en vurdering, fysisk undersøkelse og laboratoriearbeid.

Meet med legen din for å diskutere din medisinske tilstand. Legen spør om dine symptomer, nåværende helsetilstand, medisinsk historie og spør om de medisiner som du tar (foreskrevet og over-the-counter). Legen snakker også med deg om testene at hun må gi deg for å finne årsaken til den kraftige blødninger.

Fullfør nødvendig medisinsk undersøkelse og tester. Legen gir deg en fysisk undersøkelse, bekken eksamen, en ultralyd (av livmor, bekken og eggstokker) og muligens tatt en celleprøve. Hun kan også ta en urin og blodprøve for å sende til laboratoriet for ytterligere tester. Legen utfører disse testene for å finne ut om det er en underliggende sykdom eller infeksjon som forårsaker den tunge menstrual blødning.

Diskuter testresultatene og behandlingstilbud med legen din. Legen anbefaler en egnet behandlingsalternativ basert på din evaluering, testresultater og årsaken til den kraftige blødninger. Legen din kan gi deg en medikamentell behandling (hormonbehandling eller p-piller), et kirurgisk inngrep (å fjerne fibroidtumorer, vev, polypper eller Slimhinnen i livmoren), en hysterektomi (fjerning av livmor og livmorhals), antibiotika for å behandle en infeksjon (som bekken inflammatorisk sykdom "PID") eller medisiner for å behandle en sykdom (for eksempel endometriose, skjoldbrusk problemer, lever-eller nyresykdom eller kreft). Hvis du har kraftige blødninger på grunn av en implantert prevensjon enhet (for eksempel en intrauterin enhet "spiralen"), så legen din rett og slett fjerner det fra livmoren.

Følg legens ordre. Sørg for å fullføre behandlingsmetoden som instruert av legen din. Ta alle medisiner og gå til dine oppfølgingsbesøk. Hvis du har en alvorlig medisinsk sykdom som kreft (cervical, livmor eller eggstokkreft), og legen din informerer deg om de spesifikke trinnene som du må fullføre for å riktig behandle kreft.