Digidexo.com

Fordeler og ulemper av progesteron Versus Østrogen Cream Supplement

Fordeler og ulemper av progesteron Versus Østrogen Cream Supplement


Som kvinner inn menopause, både østrogen og progesteron reduseres. Selv om den generelle østrogen kan falle med 50 prosent, vil progesteronnivået synker til nesten null, ifølge Dr. John Lee og Virginia Hopkins i Virginia Hopkins Health Watch. Hormonell balanse er avgjørende for trivsel. Østrogen og progesteron kremer tilbyr et flott alternativ for kvinner som ikke kan, eller ikke vil, svelges muntlige hormoner. Imidlertid kan det være negative bivirkninger med enten krem.

Østrogen Cream: Fordeler

Østrogen kremer kan behandle vaginal tørrhet, redusere trang til å urinere, minske ubehag i bekkenet og minimere ubehagelig samleie, ifølge Drugs.com. De kan være det beste alternativet for peri-menopause og menopausale symptomer. Du har valget mellom vaginal kremer eller hud kremer. En vaginal østrogen krem ​​kan målrette problemer som vaginal tørrhet bedre enn en samlet hudkrem.

Østrogen Cream: Cons

Bruke østrogen kremer, som Premarin og reg ;, kan øke risikoen for å pådra livmorkreft, ifølge Drugs.com. Også er det en risiko for å øke din sjanse for hjerneslag, hjerteinfarkt, demens og blodpropp hvis du bruker en østrogen krem ​​alene uten gestagener (syntetisk gestagen som ligner progesteron). Det er også noen kontraindikasjoner for bruk av Premarin & reg; krem spesielt slik som leverproblemer, har hatt slag, vaginal blødning eller sirkulasjonsproblemer. Ifølge Midlife Passages, kan østrogen kremer ikke erstatning for systemisk behandling spesielt for å behandle tilstander som osteoporose. En 12-ukers studie utført av Dr. Bachmann og kolleger i 1997, og publisert i "Primary Care Update for OB / GYNs," fastslått at selv om østrogen krem ​​var like effektivt, kvinner foretrakk vaginal ring for behandling.

Progesteron Cream: Fordeler

Progesteron kremer har færre bivirkninger sammenlignet med orale medisiner, i henhold til Virginia Hopkins Health Watch. I tillegg, med kremen, betyr leveren trenger ikke å behandle progesteron først. Ifølge Dr. Eckhart, kan progesteron krem ​​fremme sunt hår, lykkelige stemninger, en sexlyst og vekt vedlikehold spesielt for hofte og buk-området. Vasomotoriske symptomer kan også forbedres med progesteron krem, ifølge en studie utført av Dr. Helene B. Leonetti og kolleger og publisert i "Obstetrics & amp;. Gynecology"

Progesteron kremer: Cons

Over tid, kan for mye progesteron krem ​​akkumuleres i kroppen din og forverre en hormonell ubalanse. Dr. Eckhart antyder at hvis kvinner blir utsatt for xenoestrogens (stoffer som etterligner østrogen) deretter midlertidige negative bivirkninger som kan skje fra progesteron kremer. Noen av disse kan være mer alvorlige menstruasjonssmerter, hodepine, økt størrelse for livmor fibroids og tynt hår.

Østrogen Versus Progesteron

Østrogen kan ikke erstatte progesteron og vice versa. Du må vite hvilken hormon mangler, og behandle deretter. Også, hvis du trenger både ved hjelp av kremer er ikke det beste alternativet. Ifølge Dr. Rind, kan østrogen dominans påvirke opp til 50 prosent av kvinner i USA forårsaker problemer som for eksempel cyster på eggstokkene. Ved hjelp av progesteron krem ​​er en måte å bekjempe østrogen dominans. Men for å kunne vurdere de mest effektive kremer for din situasjon, har en grundig konsultasjon og fysisk med en medisinsk faglig.