Digidexo.com

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler


Dårlig sirkulasjon i føttene og anklene vil føre dem til ofte føle seg kald og prikke. Å ha dårlig sirkulasjon i ankler og føtter er en tilstand som ofte kommer med alderen. Hvis du ønsker å øke sirkulasjonen i ankler og føtter, etter visse trinn vil hjelpe deg over tid.

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler

•  Ta en 5 til 10 minutters daglig gange for å øke blodtilførselen til føttene og anklene. I tillegg til å øke blodsirkulasjonen, Turgåing er bra for helsen din som en lett form for mosjon. Når du går, løstsittende sko og sokker for ikke å innsnevre blodtilførselen til føttene.

Masser føttene og anklene etter tur hver dag. Masserer området vil stimulere blodsirkulasjonen og øke blodsirkulasjonen. Massasje med begge hender, arbeider tomlene i små sirkler over topper og bunner i føttene og rundt anklene. For å gjøre massasje mer underholdende, prøv å bruke fuktighetskrem under massasje så tomlene gli over huden din bedre.

Utfør ankel sirkler i 3 til 5 minutter hver dag. Ankel sirkler trene musklene i området, og øker blodsirkulasjonen. Forlenge bena ut foran deg og rulle anklene i vekslende retninger.

Fyll to store skåler med vann. Fyll den første bolle med varmt vann, og den andre med kaldt. Tre inn i bollen med varmt vann og la føttene og anklene neddykket i 30 sekunder. Fjern føttene fra det varme vannet og legg dem i kaldt vann i 30 sekunder. Gjenta dette tre ganger daglig. Når du plasserer føttene i varmt vann, vil blodet strømmet til området. Når du plasserer dem inn i den kalde, vil blodet raskt jag ut av området til ditt hjerte til å holde kroppen varm. Ifølge Mary Atkinson, forfatter av "Personal Trainer: Hand & Foot Massage," dette trener årer og blodkar i føttene, noe som gjør dem mer kraftig og øke blodsirkulasjonen.

Hint

  • Rådfør deg med legen din for å sikre et underliggende helseproblem er ikke årsaken til dårlig sirkulasjon i ankler og føtter.