Digidexo.com

Alpha Protein Acid Diet

Alpha Protein Acid diett refererer til en diett rik på alpha lipoic syre, en kraftig antioksidant. Diabetikere og idrettsutøvere er blant de som kan være interessert i å øke sine alpha liponsyre er idrettsutøvere og diabetikere. Det er ikke vanskelig å øke alpha lipoic syre inntak gjennom mat og kosttilskudd.

Identifisere Alpha Lipoic Acid

Du må forstå hva alpha lipoic acid (ALA) er for å riktig forstå sine fordeler. Ifølge University of Maryland Medical Center, er ALA en antioksidant som produseres av kroppen. Imidlertid er dens antioksidantegenskaper kun aktiveres når det er i overskudd, noe som gjør det vanskelig for kroppen for å oppnå uten å forbruke mer ALA. Når aktivert, kan ALA gi mange helsefordeler. ALA angrep av frie radikaler, kan regenerere andre antioksidanter og kan benyttes i både vann og fettvev. I diabetikere, har ALA vist seg å senke blodsukkernivået og redusere nevrale smerter. Ifølge UltimateFatBurner.com, er ALA spesielt nyttig for idrettsutøvere fordi det hjelpemidler i transport av glukose til muskelcellene. I tillegg, mens funnene er for øyeblikket begrenset til dyrestudier, Universitetet i Wyoming melder at ALA kan forbedre vekttap.

Supplere med ALA

Den enkleste måten å øke ALA er å spise visse matvarer. Ifølge BodyBuildingForYou.com kan ALA finnes i kjøtt og spinat. The University of Maryland understreker at innmat i særdeleshet har høye nivåer av ALA. I tillegg kan man ta ALA i tillegg form gjennom kapsler, som er tilgjengelig på nettet eller i supplement butikker.