Digidexo.com

10 Snacks å unngå på automaten

10 Snacks å unngå på automaten


Travel jobb og skoledager kan la noen med litt tid ordentlige måltider. Forbereder raske, sunne måltider på forhånd er det klokeste valget, men hvis en tur til automaten er uunngåelig, hjelper det å vite hvilke matvarer for å styre klar av. Å gjøre smarte avgjørelser på automaten kan spare kroppen din fra de skadelige effektene av sukker, fett og tomme kalorier.

Doughnuts og bakverk

Doughnuts, snack kaker og bakverk som finnes i salgsautomater kan ha opptil 500 kalorier per pakke. De høye nivåer av sukker i disse snacks lagres som fett. Disse alternativene også generelt inneholde transfett, som ikke er sunt fett ..

Svinekjøtt rinds

Ifølge Wellness Council of America, en 4 unse servering av svinekjøtt rinds "inneholder 600 kalorier og nesten 40 gram fett." Med pakker er større enn 4 gram, kan dette snack enkelt sette deg over daglige grenser for fett og kalorier.

Høyt sukker Drinks

Full sukker brus og fruktdrikker kan raskt vraket ødeleggelse på midjen din. Selv pakket i 12-unse bokser, den anbefalte åtte unse servering av ikke-diett brus inneholder 27 gram sukker. Selv om fruktdrikker kan være et fristende alternativ, mange er pakket til sukker og inneholder ingen faktiske fruktjuice.

Cookies

En merkevare av pakket miniatyr chocolate chip cookies inneholder 290 kalorier, 14 gram fett og 18 gram sukker. Legg det til mangel på ernæringsmessig verdi, og du har en oppskrift på en sukker krasj senere.

Potetgull

De fleste potetgull i automater er stekt og lastet med fett, kalorier og natrium. Noen merker av chips inneholder også farlige trans-fett. Velge en bakt chip vil være et bedre valg hver gang.

Ost og kjeks

Mange ostesmak crackers, inkludert sandwich variasjon, utlede de fleste av sine kalorier fra fett. Faktisk litt ost kvadrat crackere har 40 flere kalorier per pose enn den mest kalori-laden pose chips. Hvis du må velge en ost cracker snack, bakt, fiskeformet ost kjeks er et sunnere alternativ.

Smørbrød

Selv smørbrød kan virke som en trygg salgsautomat valg, mange er smurt med høy-fett sprer eksempel majones. Smørbrød er også ofte laget med hvitt brød, som er høy i sukker og tomme karbohydrater som er lagret som fett.

Kjøtt og Jerky

Pakket kjøtt og jerky, men lave i karbohydrater, vanligvis inneholder høye nivåer av mettet fett og transfett. For en rask og fylling boost av protein, velger vanlig nøtter.

Sjokolade Barer

Mange i full størrelse sjokoladeplater inneholder nesten 300 kalorier. Selv om en candy bar kan "øke energi, er det først og fremst sukker, som vil bremse ned igjen innen en time eller så" sier Forbes magazine. Hvis du er i humør for en sjokolade fikse, se etter ren, mørk sjokolade barer som de er lavere i kalorier og fett og gir antioksidanter.

Frukt-flavored Candies

En pakke med regnbuefarget, hardt skall, chewy, frukt-flavored godteri, inneholder "nesten like mye sukker som 6 Dunkin 'Donuts Chocolate Frosted Cake Donuts" ifølge Yahoo! Health. Disse sukkertøy består av sukker, maissirup og delvis hydrogenert palmekjerneolje. I stedet velger gummy snacks laget av ekte frukt.