Digidexo.com

Hvordan åpne et høreapparat Butikk

Hvordan åpne et høreapparat Butikk


Den høreapparat-bransjen har vist seg å være en lavkonjunktur-proof industrien. Mens verdens finanskrisen var fortsatt dvelende gjennom 2009 rapporterte høreapparat produsenter en 6.07 prosent økning i årlig omsetning. Ifølge David H. Kirkwood (redaktør for Hearing Journal), viste 2009 tredje kvartal bransje tjene resultater en forbløffende 8,75 prosent økning over 2008 tredje kvartal inntekter. Dette betyr at til tross for harde tider, folk er fortsatt kjøpe høreapparater. Eksperter på høringen Journal tror folk nå se høreapparater som en medisinsk nødvendighet snarere enn en luksus element. I tillegg fortsetter den eldre befolkningen å vokse, hørselstap påvirker millioner av mennesker rundt om i verden, og høreapparat-teknologi fortsetter å avansere. Alle disse faktorene gjør et høreapparat-butikken en ideell virksomhet for å åpne.

Hvordan åpne et høreapparat Butikk

Franchised Hearing-Aid Butikk

•  Bestem om du ønsker å være en franchisetaker. Høreapparat-butikker er enten en del av en franchise, en del av et aksjeselskap, eller er privateide. Franchise operasjoner kan være kostbart, innebærer oppstartsavgifter, franchise avgifter, og en prosentandel av fortjenesten går til morselskapet. Men på pluss-siden, en franchise virksomhet tilbyr navn anerkjennelse, god støtte, og reklame.

Ta med i din forretningsplan navnene på lokaliteter, nemlig byene, byer, stater og land, hvor du ønsker å eie en høreapparat-butikken. Franchising er begrenset til ledige territorier, og du kan ikke være i stand til å starte franchise du vil ha i det området du ønsker.

Kontakt et høreapparat-selskap som tilbyr franchising muligheter og spørre om deres kostnader, krav, og tilgjengelige territorier. Tre kjente franchise-høreapparat kjedene er Miracle-ear, Beltone, og Sonus. Amplifon International eier flere høreapparat merkevarer som selges over hele verden. Amplifon tilbyr franchise muligheter over hele verden.

Selveiende høreapparat-butikken

Bestem deg for en plassering for butikken din. Demografi og plassering kan gjøre eller ødelegge et høreapparat-butikken. Målet demografiske er pensjonister; steder omgitt av aktiv pensjonisttilværelse levende lokalsamfunn eller i mer voksen-sentrert delene av byen er ideelt. De fleste pensjonister ønsker ikke å kjøre mer enn fem miles for service, så sørg for at din nærmeste konkurrent er minst 10 miles unna.

Velg en kontorplass som er lett tilgjengelig for både funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede personer. Pass på at det er rikelig med parkering i front av lokalene og funksjonshemmede parkeringsplasser. Ideelt sett en høreapparat-butikken skal være minst 600-800 kvadratmeter. Du trenger to kliniker kontorer, et resepsjonsområde, resepsjonist skrivebord, venter, bad, og pauserom.

Bestem hvilke produkter du ønsker å bære i høreapparat-butikken. Flere store høreapparat produsenter tilbyr engros høreapparater til privateide klinikker, inkludert Oticon, Siemens, Starkey, GN ReSound, Unitron, og Sonic Innovations. Disse selskapene gi fagfolk med produktprogramvaren, støtte og opplæring. Du kan også selge høreapparat batterier, hørselstekniske hjelpemidler og produkter for øret rengjøring og beskyttelse. Alle disse tilleggsprodukter kan kjøpes fra høreapparat-produsenten av ditt valg.

Hørsel-aid Lagre Necessities

Bestem deg for et firmanavn og forretningstype. Ta vare på Betegnelser først. Selv for franchising må du ha ditt eget selskap, skatt identifikasjonsnummer, og firmanavn. Søk om en bedrift lisens fra staten eller provinsen. Søk om en omsetningsavgift lisens.

Kontakt statlige eller provinsielle avdeling for helse eller avdeling av særskilt bevilling til å søke om et høreapparat-giverens lisens. Hvis du vil være fysisk montering kunder med høreapparater i butikken i stedet for å ansette en spesialist, må du også ha en lisens for å dispensere høreapparater.

skaffe nødvendig utstyr for å starte business. Et høreapparat-butikken trenger minst én datamaskin, kontor med mottak pulter og stoler, et stort arkivskap, en lyd-bevis testing messe (med mindre du har bygget din kontor for å være helt lydtette), en audiometer, en kopi / faks maskin, foran kontorrekvisita, og kliniker forsyninger.

Snakk med høreapparat-produsenten representant eller en regional tjen manager om hva programmering, dokumentasjon og programvare forsyninger de kan gi. De fleste produsenter vil forsyne deg med de verktøyene som trengs for å programmere deres merkevare av høreapparater. Du trenger audiogram, innkjøpsavtaler, medisinsk fritak, medisinske henvisninger, og hva andre dokumenter staten eller provinsen krever for salg av høreapparater.

Market selv eller leie en markedsføring / PR-representant. Få brosjyrer fra produsenten, har visittkort laget, og kjøre en annonse i lokalavisen. Komme seg ut i samfunnet, besøke gamlehjem, og tilby å gjøre gratis pedagogisk presentasjoner. Finn ut om lokale helse eller senior-levende expos og være utstiller. Få ord ut om din nye høreapparat-butikken og annonsere grand-åpning specials, stort salg, rabatter og freebies.