Digidexo.com

Matvarer for å øke ditt barns Energy

Matvarer for å øke ditt barns Energy


I en undersøkelse av mer enn 1000 barn, KidsHealth.org funnet at mer enn to tredjedeler tenke på sunn mat valg, men bare en tredjedel gjøre dem. Forskjellen er i ledig. Gir sunn mat til måltider tider og snack tid vil øke ditt barns energinivå og generell helse. Bearbeidede matvarer som snack kaker kan gi en umiddelbar høy, men til slutt rane barn av energi. Gjør det så enkelt å velge sunt som det er å ta en pose med chips.

Karbohydrater

Karbohydrater er kroppens foretrukne form av brennstoff, fordi de kan omdannes til energi raskt. Mate barnet ditt mat som inneholder komplekse karbohydrater som hele korn brød, lav-fett granola barer, havregryn og søtpoteter. Unngå mat med enkle karbohydrater eller sukker, som godteri barer, brus og hvitt mel produkter. Disse matvarer vil gi en rask økning av energi, men det er bare midlertidig, og etterfulgt av en krasj.

Proteiner

Nøtter, egg, fisk og magre kjøtt er en stor kilde til saktebrennende drivstoff. For en mer langvarig boost av energi, tjene protein sammen med komplekse karbohydrater: hummus på en fullkorn tortilla, peanøttsmør eller lav-fett kalkun sandwich, ost eller tunfisk på fullkorn kjeks, lav-fett granola og yoghurt. Dette vil bremse ned hastigheten barnets kropp absorberer dem og gi henne mer energi for en lengre periode.

Frukt

Mange frukt regnes som "supermat" på grunn av deres høye antioksidant og andre næringseiendommer: blåbær, jordbær, appelsiner, mango, cantaloupe, vannmelon, granateple og grapefrukt. Frukt er også en fin måte å tilfredsstille en søt craving. Skjær frukten i biter store biter eller lage barnevennlige frukt kebab. En frukt smoothie, laget med fettfattig yoghurt eller melk, er en stor energi godbit som bryter ned næringsrike celleveggene i frukten og gjøre det lettere for ditt barns kropp å absorbere.

Grønnsaker

Som en generell regel, grønnsaker med mye farge er fulle av energigivende næringsstoffer. Spinat, brokkoli, tomater, paprika og romanosalat topp listen. Nøkkelen er å finne hva barnet liker og gjøre disse grønnsaker tilgjengelig. Hold beholdere av renset grønnsaker i kjøleskapet i øyehøyde, og gå videre og la henne dukkert hvis det er den eneste måten hun vil spise sine grønnsaker. Vær positiv og fokusere på matvarer for å inkludere i stedet for å lage en liste over forbudte gjenstander. Ikke bare vil frukt og grønnsaker gi barnet ditt et løft av energi, kan de redusere sin risiko for hjerneslag, hjerte-og karsykdommer og visse typer kreft, ifølge USDA.

Vann

Selv om det ikke er generelt tenkt som en mat, kan vann være det viktigste du barnet setter inn i kroppen hans. Bare en 5 prosent nedgang i kroppsvæsker vil føre til en 25 til 30 prosent tap av energi. En 15 prosent nedgang i kroppsvæske fører til død! Oppmuntre barnet til å drikke vann når han er tørst eller leppene føles tørr å øke sin energi og forbedre den generelle helsen.