Digidexo.com

Hva er årsakene til svimmelhet fra indre øret Bones?

Hva er årsakene til svimmelhet fra indre øret Bones?


En rekke faktorer, inkludert noen som er farlig og krever evaluering av en medisinsk faglig kan forårsake svimmelhet. Dette kan omfatte hjertesykdom, og høye blodsukkeret. Imidlertid kan vedvarende følelser av ustøhet, tåkesyn eller svimmelhet være en indikasjon på et problem med bein i det indre øret.

The Inner Ear

Indre øre bein koble trommehinnen til det indre øret og arbeide for å overføre vibrasjoner og utjevne trykket. En forstyrrelse i vibrasjoner kan føre til at noen blir svimmel, kvalm eller besvime.

Common Cause

En vanlig årsak til indre-øret-forårsaket svimmelhet er Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV). Dette er en tilstand hvor de bevegelsesfølsomme krystaller i otolith organer i det indre øret er forskjøvet, noe som resulterer i ekstrem svimmelhet ved den minste bevegelse av hodet.

Andre årsaker

En indre øret skade kan også resultere i vertigo lignende symptomer, eller det kan være et mer alvorlig problem som kalles Menieres sykdom. Symptomer vises, gå bort og så dukke opp igjen etter perioder med stress, dehydrering eller høyt saltinntak.

Behandling for Svimmelhet

Det finnes medisiner som kan behandle noen reisesyke. For BPPV, et enkelt oppsiktsvekkende øvelse, utført under tilsyn av lege, kan avlaste svimmelhet, selv om det kan ta gjentatte økter før svimmelhet er borte.

Betraktninger

Personer som lider av svimmelhet bør huske på at de kan være ustø og bør ta forholdsregler i hjemmet for å hindre alvorlige skader.