Digidexo.com

Hva er en medisinsk estetiker?

Hva er en medisinsk estetiker?


Medisinske hudpleiere representerer de mest høyt utdannede medlemmer av skjønnhetsindustrien,. Mens kosmetologer primært jobbe med hår og negler i salonger, og standard hudpleiere øve hudpleie og makeup teknikker i spa-innstillinger, medisinske hudpleiere har et ekstra nivå av trening og lisensiering som tillater dem å jobbe i helsesektoren. Disse ekspertene bruke avanserte teknikker for å hjelpe pasienter utvinne fra hode og nakke operasjoner. Medisinske hudpleiere som arbeider i sykehus tjener en gjennomsnittlig lønn på $ 39,910, ifølge mai 2009 data fra det amerikanske Bureau of Labor Statistics.

Formål

Medisinske hudpleiere arbeider i samarbeid med plastiske kirurger eller andre medisinske fagfolk til å hjelpe folk forberede seg, komme seg fra og generelt takle ansikts rekonstruktiv kirurgi eller lignende prosedyrer, ifølge PlasticSurgeryPractice.com. I tillegg til å gi pasienter med produkter, teknikker og rådgivning, gir en dyktig medisinsk estetiker moralsk støtte og oppmuntring til pasienter både før og etter deres medisinsk prosedyre. En medisinsk estetikk program kan redusere både fysisk og følelsesmessig smerte, slik at pasienten kan vende tilbake til et normalt liv mer raskt og sikkert.

Funksjoner

Medisinske hudpleiere hjelpe pasienter med ansiktsforyngelse ved hjelp hudbehandlinger, massasje terapi, ernærings rådgiving, applikasjon av spesialisert makeup, og design og implementering av veiledet hjem hudpleieprogrammer. Medisinske hudpleiere også tjene som betrodde rådgivere, opplæring av pasienter på egenomsorg mens hjelpe leger omfatte visse medisinske estetikk teknikker som en del av en integrert utvinningsstrategi.

Teknikker

Medisinske hudpleiere må få spesielle ferdigheter for å kunne tjene sine pasienter. Lymfatisk massasje, for eksempel, gjelder milde press til å lymfekjertler i ansiktet og halsen til å redusere post-kirurgisk blåmerker eller væskeansamling under huden. Lymfatisk massasje gjør at huden til å leges raskere, ofte redusere smerte og hevelse bare timer etter påføring. Medisinske hudpleiere bruker også spesielle "kamuflasje" makeup produkter og teknikker for å hjelpe pasienter skjule skjemmende etter kirurgi hud misfarging.

Miljøer

En medisinsk estetiker kan fungere i en privat klinikk, en kirurgisk enhet i et sykehus eller annen helseinstitusjon som utfører plastisk kirurgi eller dermatologiske prosedyrer. Denne type arbeid miljøet skiller seg sterkt fra det generelle hudpleiere, som pleier å jobbe i luksuriøse innstillinger som salonger, spa og kursteder, i henhold til California Employment Development Department.

Trening

Medisinske hudpleiere må gjennomgå spesialisert forberedelse til å arbeide i sitt yrke. I tillegg til å fullføre et generelt treningsprogram for å lære grunnleggende hudpleie ferdigheter og teknikker, må estetikk studentene bestå en lisens eksamen som kvalifiserer dem til å praktisere i staten som utsteder førerkortet. For å øve medisinske estetikk, må estetiker deretter gjennomgå tilleggsopplæring for å lære avanserte makeup, massasje og hudpleie teknikker for å forberede dem for å arbeide med pasienter med sammensatte helse- og skjønnhetsbehov.