Digidexo.com

Hvordan få Leptin Hormone

Leptin er et hormon som produseres av fett som forteller hjernen din når du er full. Det er også relatert til metabolisme og vekttap. Når leptin nivået er for lavt, kan du oppleve mat cravings og føler sulten. Høye leptin nivåer føre til at du føler deg full og signal å slutte å spise. Å miste vekt for raskt fører leptin nivåer å falle betydelig, og stoffskiftet bremser ned. Dette er grunnen til at krasje dietter ikke fungerer. Øke leptin nivåer tar tid for kroppen å tilpasse seg endringene.

Hvordan få Leptin Hormone

•  Øk leptin hormonnivået ved å spise sunt. Lavere kaloriinntak gradvis slik at kroppen din tid til å justere. Ikke spis for mye sukker, noe som senker mottakelighet til leptin hormonet. Prøv å innlemme mer fisk i kostholdet ditt. Forskning har vist at mennesker som spiser mer fisk har bedre følsomhet for leptin.

Ikke frata deg selv når det gjelder mat. Du trenger å spise sunt, men det er en god idé å spise et høyt kalori måltid minst en gang i uken. Når du endrer kostholdet ditt, vil det ta tid for kroppen å tilpasse seg normale Leptin nivåer, så spiser et høyt kalori måltid ukentlig vil hjelpe kroppen din til å innse at det ikke sulter.

Få nok søvn - minst seks timer per natt. Noe mindre enn det vil redusere leptin og la deg følelsen sulten. Sov godt og holder leptin i sjakk og cravings under kontroll.