Digidexo.com

Diet for Diverticulitus

Diverticula er svulmende poser på svake punkter i tarmen. De er mer vanlig med økende alder, eventuelt med redusert mosjon, og med reduserte fiber. Flere poser danne en sykdom som kalles diverticulosis, som kan forårsake ingen symptomer. Divertikulitt, som oppstår når poser bli irritert og hoven, forekommer i om lag en fjerdedel av mennesker med diverticulosis og ofte forårsaker blødninger, feber og infeksjon. Selv om angrepene har spesifikke triggere i ulike individer, kan endringer i kostholdet hjelpe behandle og forebygge fakkel-ups.

Høy Fiber

Fordi divertikkelsykdom er et direkte resultat av for lite fiber i kosten, er den primære behandling og forebygging diett strategi lagt fiber for å nå et mål på 20-40 gram hver dag for voksne kvinner og menn, henholdsvis, og avhengig av alder. Den fiberrikt kosthold er anbefalt til alle tider for folk med divertikulitt unntatt i tider når en infeksjon blir behandlet ved rensing av tarmen.

Flytende Diet

En flytende diett for divertikulitt brukes for å øke komforten under flare-ups, for å hvile tarmen, og for å redusere hevelse og press, mens behandling av en mulig infeksjon med antibiotika. Denne dietten bør bare brukes i 2-3 dager, og under omsorg av en lege på grunn av risikoen for svakhet og dårlig ernæring dersom fortsatt lenger.

Lav Fiber

Selv om motstridende, en lav-fiber diett vanligvis blir innført etter det flytende diett-perioden. Vi presenterer lav-fiber matvarer sakte øker næringsstoffer uten overstimulating tarmen. Men dette stadiet, også skal fortsettes med en lege omsorg og for en kort tid, fordi lav fiber i dietten til slutt fører til forstoppelse og økt posen dannelse av mer vekt på tarmveggen. Den lav-fiber fase er etterfulgt av en langsom innføring av high-fiber matvarer som bør opprettholdes for å unngå fakkel-ups og infeksjoner senere.

Nyere forskning

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer har begynt å studere probiotika, eller gode bakterier, som en mulig behandling eller forebygging strategi for divertikkelsykdom.

I tillegg, selv om utøvere en gang trodde at små frø og nøtter bør unngås hos mennesker med diverticulosis eller divertikulitt fordi de kunne ta inn i de innvendige lommene og irritere veggen, støtter ingen forskning denne teorien. Faktisk, er å legge frø og nøtter i kostholdet nå oppmuntret, fordi de er gode kilder til fiber.