Digidexo.com

Lemon Oil Liver Cleanse

Det er varierte og forskjellige lever renser på markedet, og en av de mest populære metoder er olivenolje og sitronsaft rens. Denne lever rens kan foretas over en tre-eller syv-dagers periode, avhengig av bekvemmeligheten av faget. Rensing i tre dager er en smule mer vanskelig og upraktisk for travle mennesker som har arbeid og en familie til en tendens til, men det er mer effektivt fordi tarmer også kommer gjennom en detox.

Begynnelsen

Den første delen av rens er å spise mye epler eller drikke eplejuice for å myke opp gallestein som blokkerer gallegangene som fører til og fra leveren og galleblæren. Den andre delen innebærer å drikke en kopp syrlig sitronsaft og olivenolje. Dette fører til at leveren til å skylle galle i tarmen, som igjen presser ut gallestein og giftstoffer.

Tre-dagers Liver Cleanse

Hvis du ønsker å få rens over raskt, kan den tre dager lever rens være perfekt for deg. Først konsumere så mange økologiske epler, eplejuice og selv eple cider eddik som du kan. Kontroller at apple produkter er ferskpresset fra økologiske epler eller, hvis du kjøper butikken juice, kontroller at det er organisk, med absolutt ingen tilsetningsstoffer. Hvis du ikke kan finne eller råd økologiske epler, skrubbe huden av vanlige epler svært grundig under varmt vann for å fjerne alle spor av plantevernmidler før man spiser. I løpet av disse tre dagene, ikke spise annen mat.

Seven-Day Liver Cleanse

Hvis de syv-dagers rens virker mer overkommelig for deg, drikke presset eller økologisk eplejuice og eplecider eddik i løpet av sju dager. En 1/2 liter per dag anbefales. I løpet av disse sju dager, ikke spiser kjøtt, hvete produkter, sukker eller melkeprodukter. Prøv og holde seg borte fra koffein og sigaretter. Målet er å ha bare alkaliske-forming mat, som hjelper detox kroppen.

Den siste dagen

Like før sengetid, på den siste dagen av rens, bland 1/2 kopp uraffinert, romtemperatur extra virgin olivenolje med 1/2 kopp fersk presset, romtemperatur organisk sitronsaft. Hvis mulig, bruk en blender. Hvis du ikke har en blender, kraftig riste blandingen i en krukke med lokk. Drikk hele concoction raskt. Hvis smaken er uenig med deg, koble nesa og drikke det så fort du kan. Det er vanlig å føle seg kvalm, men ikke fortvil. Ligge på din høyre side, holder knærne opp til brystet i 30 minutter. I morgen, vil du sannsynligvis ha en stor opplevelse på toalettet. Det er vanlig å se lys til mørke grønne baller eller blobs. De er normalt på størrelse med en solsikkefrø.

Sviske Juice og rens

Enten du er dong den tre-eller syv-dagers leveren rens, er sviske juice en viktig ingrediens. På den siste dagen av rens, før middag, drikke en kopp sviske juice. Saften vil bidra til å flytte tarmer påfølgende morgen.