Digidexo.com

Hvordan kan jeg vite om mitt barn har astma?

Barndommen astma er en kronisk sykdom som rammer millioner av ungdom i USA. Faktisk en av ti barn har astma. Barndommen astma er vanskelig å fastslå, og det er ingen kur for det. Men foreldre kan se etter astmasymptomer i barnet sitt.

Åpen Symptomer

Åpenbare symptomer på astma er ofte forveksles med forkjølelse og influensa symptomer: hvesing, vanskeligheter med å fange pusten, stram følelse i brystet og hoste sent på kvelden og tidlig på morgenen. For å avgjøre om disse symptomene er faktisk astma, sjekk barnet ditt for ytterligere kaldt og influensa symptomer. Dersom barnet ikke har en rennende nese, sår hals, nysing, hodepine, muskelsmerter eller feber, da astma kan være problemet.

Skjulte Symptomer

Noen symptomer på astma er skjult eller mindre merk: trøtthet og mangel på energi, natta rastløshet, en usedvanlig blek utseende, økt svetting, angst eller irritabilitet. Hvis du merker disse symptomene, ta barnet til en lege for en diagnose og behandling.

Doctor Diagnose

Hvis du mistenker at barnet ditt har astma, ta ham med til en lege. Legen vil sjekke lungefunksjon og allergier. Han vil stille spørsmål om hoste og svar på fysisk aktivitet. Han vil bruke spirometri for å måle mengden av luft barnet kan puste ut etter å ha tatt et dypt åndedrag. Hvis barnet ditt har astma, vil legen tilby hjelp til å kontrollere astma og hjelpe deg å lære hva som utløser astma angrep.