Digidexo.com

Hvordan bli en velvære Coordinator

Hvordan bli en velvære Coordinator


Som et velvære koordinator, kan du jobbe i en rekke innstillinger, fra et selskap som fremmer sunn livsstil blant sine ansatte til et universitetsområde. Velvære koordinatorer fremme ernæring og sunn praksis slik at deres kunder kan føre produktive og energisk liv. For å bli et velvære koordinator vil du trenger opplæring og utdanning i områder, inkludert ernæring og mosjon.

Bruksanvisning

•  Skaff en grad i helse eller ernæring. Bygg din faglige bakgrunn i helse og velvære hjelper deg å bli troverdig og konkurransedyktig. Ta psykologi klasser, også, fordi de vil hjelpe deg i din kapasitet som livsstil coach.

To Train som et velvære koordinator og tjene sertifisering. Mange av byens avdelinger gir velvære-koordinator opplæringsprogrammer, og de kan tilby sertifisering. Dette er konferansen stil økter hvor du delta på seminarer og workshops for å få kunnskap og nettverk med andre wellness fagfolk. Organisasjoner inkludert American Fitness Professionals tilbyr også sertifisering.

List mulige jobbmuligheter i innstillinger som et sykehus eller et privat selskap, og lage en CV. Inkluder noen frivillig arbeid i helse og velvære, og understreke din utdanning og opplæring.

Lag en portefølje å vise potensielle arbeidsgivere dine tidligere prestasjoner. Disse kan være programmer som du implementert som frivillig. Materialer som du kan inkludere i din portefølje spenner fra velvære regneark til artikler og til og med brosjyrer som du har utviklet og brukt.

Nettverks med folk du har møtt i dine klasser, seminarer og workshops, konsentrere seg om de som jobber på steder der du ønsker å finne arbeid. Mange har mye mer flaks å finne en jobb ved å danne nettverk enn ved å sende ut CVer.