Digidexo.com

Hvordan bekjempe tretthet med statin narkotika

Mens mange mennesker som tar kolesterol medisinene har rapportert tretthet - og minst en forskningsstudie viser at det kan være en link - mange leger er fortsatt ukomfortabel med å hevde en sammenheng mellom statiner og tretthet. Du kan oppdage at legen din er en av de motvillige seg. Hvis ja, det er medisinske fagfolk der ute som er klar over dette potensialet, og de er ikke vanskelig å finne. Det er også minst én vitamin middel som kan hjelpe.

Bruksanvisning

Veibeskrivelse

•  Ring legen din og fortelle ham at du opplever tretthet. Hvis han avviser dine bekymringer, går du videre til trinn 2.

Fortsett å ta dine statiner, men forsknings leger i ditt område eller utover for å finne en som gjør tror statiner føre til tretthet, og få en second opinion fra en av disse legene.

Lytt til din nye legens råd. Hvis han råder deg til å slutte å ta statiner, være skeptisk og søker en uttalelse fra enda en lege eller gå tilbake til den opprinnelige lege.

Be din nye lege (eller originale) hvis du kan ta vitamin D, og bruker følgende artikkel for å støtte ditt argument:
http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=98482
Hvis han ikke er overbevist, kan det være best å høre på ham for nå - til du finner en bedre vei.

Hint

  • Følg den nyeste forskningen på statiner online.
  • Fortsette å søke til du er fornøyd med ditt energinivå, og være åpen for muligheten for at noe annet kan være årsaken til tretthet.
  • Ikke slutt å ta medisinen uten legens godkjennelse.